Koledzy mam problem z moją A6 C5 sedan: nie działa ogrzewanie tylnej szyby ( po wciśnięciu włącznika zapala się jedynie dioda i cisza -szyba dalej zaparowana , ogrzewanie lusterek działa). kolejny problem jakiś miesiąc temu coś strzeliło w czasie zamykania szyby pasażera - po rozkręceniu drzwi podniosłem ją ręcznie -na siłę. Czy ktoś już przerabiał ten temat
[A6 C5] problemy z ogrzewaniem, sterowaniem szybą
[A6 C5] problemy z ogrzewaniem, sterowaniem szybą
Witam,
Koledzy mam problem z moją A6 C5 sedan: nie działa ogrzewanie tylnej szyby ( po wciśnięciu włącznika zapala się jedynie dioda i cisza -szyba dalej zaparowana , ogrzewanie lusterek działa). kolejny problem jakiś miesiąc temu coś strzeliło w czasie zamykania szyby pasażera - po rozkręceniu drzwi podniosłem ją ręcznie -na siłę. Czy ktoś już przerabiał ten temat
pozdrawiam
Re: [A6 C5] problemy z ogrzewaniem, sterowaniem szybą
napisałeś ze wł podgrzewania tylnej szyby podgrzewa również lusterka. ja słyszałem ze lusterka podgrzewają się automatycznie i zależy do od tego ile stopni jest na zew, jak jest w końcu z tymi lusterkami?pawex pisze:Witam,
Koledzy mam problem z moją A6 C5 sedan: nie działa ogrzewanie tylnej szyby ( po wciśnięciu włącznika zapala się jedynie dioda i cisza -szyba dalej zaparowana , ogrzewanie lusterek działa). kolejny problem jakiś miesiąc temu coś strzeliło w czasie zamykania szyby pasażera - po rozkręceniu drzwi podniosłem ją ręcznie -na siłę. Czy ktoś już przerabiał ten tematpozdrawiam
Re: [A6 C5] problemy z ogrzewaniem, sterowaniem szybą
podgrzewanie lusterek uruchamia komputer, jeśli teraz Ci nie działają to musisz wymienić ich wkłady ...error pisze:napisałeś ze wł podgrzewania tylnej szyby podgrzewa również lusterka. ja słyszałem ze lusterka podgrzewają się automatycznie i zależy do od tego ile stopni jest na zew, jak jest w końcu z tymi lusterkami?
ps. dzięki Witia