Twardsze niż Czerwone H&R i mniej progresywne, ale niezle, jezeli ktos moi się o przycieranie itd, nie siadają.
Mialem w innym aucie.
Teraz sam mam mtsa amorki.
Nie doceniona firma zupełnie.
W gwincie sa te same sprezyny, tylko na sztycy jest regulacja i tyle.
Jak się szuka konfortu i obnizenia to Eibach, jak dobra cena to MTS, Ta technix lepiej odpuscic bo tam inny stop jest.
MTS Technik sprężyny sportowe - opinie
Nie bedzie, to tak jak z sachsami, sa przystosowane do zawieszenie seryjnego i sline.
W KJS duzo osob lata na seria sprezyny (bo na obnizonym by odrazu przytarli) i amory mts a tam sa naprawde mocno eksploatowane i nic im sie nie dzieje.
NIe ma co słuchać mitomańskich opinii niektórych forumowiczy ( z różnych for, nie tego ), ktorzy maja tylko serie całe życie a znją sie na wszystkim, tylko próbować.
W KJS duzo osob lata na seria sprezyny (bo na obnizonym by odrazu przytarli) i amory mts a tam sa naprawde mocno eksploatowane i nic im sie nie dzieje.
NIe ma co słuchać mitomańskich opinii niektórych forumowiczy ( z różnych for, nie tego ), ktorzy maja tylko serie całe życie a znją sie na wszystkim, tylko próbować.
Tuningi:
Tiptronic kodowanie 33 :D (zrób to sam, efekt bezcenny)
H&R -40 plus Sachs Sports & MTS - Taczka BEZCENNA
Plus DVD, ALU 17" z chrom
i bla bla 

-
- Forum Audi A6 / A7
Kolego a jeżdziłeś kiedyś na Ta technix?Ja jeżdziłem na początku na eibachu,pózniej na weitcu a teraz mam właśnie ta technix i musze powiedzieć że na seryjnych amortyzatorach znaczącej różnicy między nimi nie widać...chyba tylko tyle że na tych spręzynach ta technix obniżenie auta było równomierne z przodu i tyłu a na pozostałych przód stał wyżej... w komforcie jazdy też większych różnic nie maPioman pisze:Jak się szuka konfortu i obnizenia to Eibach, jak dobra cena to MTS, Ta technix lepiej odpuscic bo tam inny stop jest.
Co do sprężyn MTS nie moge się wypowiedzieć bo nie używałem ale Ta Technix jest w tej samej cenie i te mogę polecić bo jeżdże już na nich półtora roku,nie było z nimi żadnych problemów.
To masz szczeście
bo zazwyczaj one lubią pękać. Nie jezdziłem ale sprzedawałem je akurat i miałem zwroty na TA częste
.
Potem sie okazalo ze MTS jest z innego lepszego materiału a TA z gorszego, ale komfort miały miec ogolnie ten sam, wiec tutaj sie nie wypowiadam w TA

Potem sie okazalo ze MTS jest z innego lepszego materiału a TA z gorszego, ale komfort miały miec ogolnie ten sam, wiec tutaj sie nie wypowiadam w TA
Tuningi:
i bla bla