Jeny ludzie sorki że tak powiem ale jakie Wy tutaj głupoty wypisujecie to głowa mała

Później ktoś takie głupoty przeczyta i w to uwierzy...
Po pierwsze jeżeli nie termokurczliwa folia na tylną szybę to jaka?? Ten kto to napisał niech mi powie jak wyprofiluje folie pod tylną szybę jeżeli nie będzie ona termokurczliwa??
Folia kurczy się w temp. opalarki, czyli myślę że ok. 300 - 500 stopni. Jeżeli zostanie później naklejona na szybę to nie ma prawa żadne podgrzewanie szyby jej skurczyć ze względu na temperaturę i przede wszystkim na to że klej już będzie trzymał całą powierzchnią i naprawdę wysoka temperatura by ją dopiero przypaliła.
Po drugie co do tych kropek to w większości autach jest to normalne zjawisko ponieważ ta czarna warstwa jest gruba a kropka mała i zazwyczaj po przyklejeniu folii w tych miejscach ona odejdzie. Ale to jest normalne i często nikt tego nie poprawia bo da się to zrobić ale jest przy tym tyle zabawy że zakładowi się to nie opłaca.
Po trzecie porządne zakłady nie zdejmują tapicerek z drzwi także nie musisz się martwić o połamane zaczepy czy maskownice, tylko musisz się zapytać ich czy kleją bez zdejmowania. Jedyny problem to jeżeli masz sedana to tylna półka przeszkadza ze względu na 3 światło stopu i trzeba ją demontować a to w naszych A6 jest sztuką

Przeważnie się coś połamie.
Właśnie z tego względu wolałbym oddać auto do kogoś innego żeby zdemontował mi półkę i dopiero zawieźć autko do przyciemnienia. Niektóre zakłady sobie nawet tak życzą.
P.S. Sun Gard to jedna z lepszych folii.
Mam nadzieję że troszkę sprostowałem powyższe posty.
Pozdro