Obecnie jestem szcześliwym posiadaczem Audi A6 C6 3.0 V6 quattro tiptronik z 2005 roku.
Posiadam go dopiero pare dni, została kwestia rejestracji w kraju.Auto nie jest w pakiecie S-line, ale dużo dodatków do złudzenia go przypomina.Czarna skóra plus alcantara, kolorowa nawigacja, odpalanie z przycisku keyless itd, webasto oraz zawieszenie pneumatyczne jak w allroad to były mniejsze lub wieksze szczegóły jakie zdecydowały, że ten model wybrałem a nie inny.Auto dopiero poznaje i stwierdziłem ze jestem daleko za murzynami z technologią wiec bede prosił was o pomoc w razie jakis pytań.
Poprzednio posiadałem Audi S6 C5 z 2000 roku w manualu, które było wprowadzeniem do marki i udało sie wpoiłem ja sobie na dobre.Jeździłęm później audi S6 C4 z 1997 roku mojego kolegi ktory je zostawił pod opieke również w manualu - to auto pokochałem najbardziej C4 maja coś magicznego w sobie...
Obecnie mam jeszcze Saab'a 9-3 Aero z 2008 roku 1,9 TiD ,ale niestety albo i na szczęście nie przypadło mi do gustu ze względu na papierową albo inaczej "oplowską" jakość wykonania...Jak na 2008 rok wymagałbym wiecej luksusu od szwedzkiej marki.
Ok wracam do tematu jaki, jest moja a6tka

Z vinu wynika dośc fajne wyposażenie tylko niestety nie mam TV a szkoda bo w Sce mialem.
Chcialbym teraz zrobic update navigacji i wykryć telefon poprzez bluetooth później zobacze czego jeszcze mi będzie brakować

pozdrawiam
bwr