Audi S6 // RS6 Shadow line look
prosze bardzoBlade05 pisze:Słuchaj. Ja nie mówię, że się znam ale przekazuję tutaj fakty od osób które mocno w tym siedzą.
Powiedz mi która część opisu tego produktu wskazuje, że ma on właściwości (lekko)ścierne ?
Eliminuje lekkie rysy i zadrapania
nie zakrywa tylko elimunuje, ja tez troche w tym siedze i wiem co pisze
A wiesz co to jest marketingowy bullshit?! To jest WOSK. Nie pasta lekkościerna! W O S K !sadzik65439 pisze:prosze bardzoBlade05 pisze:Słuchaj. Ja nie mówię, że się znam ale przekazuję tutaj fakty od osób które mocno w tym siedzą.
Powiedz mi która część opisu tego produktu wskazuje, że ma on właściwości (lekko)ścierne ?
Eliminuje lekkie rysy i zadrapania
nie zakrywa tylko elimunuje, ja tez troche w tym siedze i wiem co pisze
Jakby to było takie cudowne to nikt nie jeździłby na polerki tylko nakładał taki "cudowny" wosk i miał nowy błyszczący lakier przez kolejne parę lat! Proszę zastanów się co za głupoty wypisujesz, bo ktoś w to uwierzy!!
Słuchaj nie bądź uparty jak osioł i nie próbuj bronić błędnej teorii.
Zwróciłeś mi uwagę i mimo, że byłem pewien swego postanowiłem na spokojnie się upewnić i sprawdzić to w paru (niezależnych) źródłach które tylko potwierdziły to co napisałem!
Serio, podpytaj się na spokojnie u ludzi którzy mają w tym doświadczenie, bo fakt ze w tym siedzisz wcale nie oznacza, że masz właściwą wiedzę i umiejętności

Jeśli jednak wolisz dalej tak uważać to rób po swojemu i pozwól, że ja będę robił "po bożemu"

PS.: Tutaj masz preparaty Meguiar'sa to USUWANIA rysek: Swirlx i Scratchx 2.0
PS 2.: Tutaj jest ten wosk na stronie Meguiar'sa w UK: http://www.meguiars.co.uk/product/209/NXT-Tech-Wax-20/
w USA: http://www.meguiars.com/en/automotive/p ... waxreg-20/
Ani jednej wzmianki o usuwaniu rys

Ostatnio zmieniony 18 wrz 2012, 12:34 przez Blade-Karol, łącznie zmieniany 1 raz.
Blade05, czy ja gdzies napisalem pasta lekkoscierna?
wiec co to pasty scierno zarowno grubo jak i lekko
nxt generation nie jest zadna z nich
tak to jest wosk ze srodkami MIKROsciernymi
nie jest cudowny, bo nie usunie Ci duzych zarysowan, od tego jest wlasnie Swirlx czy Scratchx ( jesli mowimy o megsie)
nadal nie rozumiesz o co mi chodzi ten wosk nie spoleruje Ci auta ale jesli nalozylems wczesniej black hole to jego wlascicwosci mikroscierne usuna Ci calego powloke ktora nalozyles wczesniej
nxt sluzy do wydobycia wiekszej glebi lakieru stad srodki mikroscierne, po to zeby usunac mikroryski itp
w zyciu nie powiedzialem o duzych rysach czy tym podobnych
Jest to srodek slabiej scierny niz popularne mleczku polerskie sluzace do usuwania hologramow po polerce
wiec co to pasty scierno zarowno grubo jak i lekko
nxt generation nie jest zadna z nich
tak to jest wosk ze srodkami MIKROsciernymi
nie jest cudowny, bo nie usunie Ci duzych zarysowan, od tego jest wlasnie Swirlx czy Scratchx ( jesli mowimy o megsie)
nadal nie rozumiesz o co mi chodzi ten wosk nie spoleruje Ci auta ale jesli nalozylems wczesniej black hole to jego wlascicwosci mikroscierne usuna Ci calego powloke ktora nalozyles wczesniej
nxt sluzy do wydobycia wiekszej glebi lakieru stad srodki mikroscierne, po to zeby usunac mikroryski itp
w zyciu nie powiedzialem o duzych rysach czy tym podobnych
Jest to srodek slabiej scierny niz popularne mleczku polerskie sluzace do usuwania hologramow po polerce
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Zagór
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T APU 150KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Blade - spokojnie
, biorąc pod uwagę marketingowy bełkot, jak dla mnie jest różnica między eliminuje a maskuje i koniec, na detailingu się nie znam i nie zamierzam znać, auto idzie do blacharni, bo mi pani zaparkowała tyłem w przodzie
, cofała żeby zrobić miejsce rowerzyście 
A po lakierowaniu pójdzie do jakiegoś car-spa

Będzie szansa na grill z eSy?Zagór pisze:Blade - spokojnie, biorąc pod uwagę marketingowy bełkot, jak dla mnie jest różnica między eliminuje a maskuje i koniec, na detailingu się nie znam i nie zamierzam znać, auto idzie do blacharni, bo mi pani zaparkowała tyłem w przodzie
, cofała żeby zrobić miejsce rowerzyście

-
- Forum Audi A6 / A7
http://detailercenter.pl/index.php?p=produkt&id=333
Mi to opakowanie starczylo na 5 razy i jeszcze cos tam jest na maske i dach powiedzmy.
Wiele rodzajow, sa takze teraz wersje o suzo wiekszej trwalosci, bo ten to jak dobrze dbasz to przy ciemnym kolorze wytrzyma tak z 2-3 tygodnie, ale nakladanie to sama przyjemnosc. Na lato super sprawa
Mi to opakowanie starczylo na 5 razy i jeszcze cos tam jest na maske i dach powiedzmy.
Wiele rodzajow, sa takze teraz wersje o suzo wiekszej trwalosci, bo ten to jak dobrze dbasz to przy ciemnym kolorze wytrzyma tak z 2-3 tygodnie, ale nakladanie to sama przyjemnosc. Na lato super sprawa
-
- Forum Audi A6 / A7