Ja będę montował same ledy, a dokładniej zmieniał na lampy ale przerobione na ledy Jest taki Dominik z Piły który się tym zajmuje i zakłada ledy które rzekomo się nie przepalają (oryginalne przepalają się po jakimś czasie). Chłopak jest wporza, jest wiele opcji do wyboru. Jako że ja mam zwykłe reflektory bez soczewek to zostawiam swoje lampy w rozliczeniu a on daje mi już przerobione na led bixenony. Widzę że Ty już masz xenon tak że u Ciebie pewnie będzie lepsza opcja dołożyć same ledy. Jak chcesz to mogę Ci wysłać namiary na niego na PW to zobaczysz dokładniej co i jak. Ale chłopak jest populary na tym forum, chyba każdy kto ma dokładane ledy to właśnie przez niego
Witajcie
Nadszedł koniec lata noi w moim przypadku udało się zrobić kilka małych modów
Udało mi się:
-przyciemnić szybki z tylu
-założyłem Ledy w tablice rejestracyjną wieczorem zrobię zdjęcie i podeślę
-wymienilem postojówki na Led ale pomimo zakupu filtra wciąż mi wywala błąd spalonej żarówki
-noi najważniejszy jak dla mnie modzik to zakup od pana Sławka lamp przednich z listwa Ledową ale to założe dopiero w piątek naturalnie pokaże zdjęcia z efektu końcowego:)
teraz kilka zdjęc przyciemnionej ''bryki''
na koniec gotowe już lampy czekają tylko na wymianę
[ Dodano: 2012-09-28, 23:33 ]
Udało się założyć wymarzone Ledy niestety nie działają tak jak powinny a mianowicie nie przygasza sie jeden przy włączonym kierunkowskazie oraz gdy stoje na postojowych 1 świeci mocniej niż drugi rozmawialem juz z panem Sławkiem mówi ze mam dożywotnią gwarancję i chyba będzie musiał mi wysłać nowe lampy bo gdy jade na xenonie równeiz 1 jest przygaszony tak jak powinno być prawidłowo a drugi oslepia innych no ale gdy jeżdzę tylko na dziennych to świecą tak samo oto 2 zdjęcia:)
[ Dodano: 2013-08-20, 20:50 ]
Witajcie moi drodzy z uwagi na to,że nie mogłem napisac tematu w odpowiednim dziale zapytam tutaj mam nadzieje,że pomożecie w wyborze
Otóż chciałbym zmienićmoje 18` calowe felgi audi TTRS czy też Rotor na dokłdnie takie same tylko,że w kolorze srebrnym i 2 rozmiary większe czyli 20` cali. Chodzi mi o dokladnie tą felgę
Pytanie do Was drodzy forumowicze czy felga nie za duża do oryginalnego zawieszenia ? Czy znacie miejsce gdzie w dobrej cenie ten model dostane(replica). Noi może ktos ma doswiadczenie z jazdy na 20` ? prosze o każdą opiinie. pozdr Pawko