otóz wydaje mnie sie ze moje ksenonki cos slabo swieca,do tego jeszcze teraz mam glebe i naprawde nie ma rewelacj,
czy jest mozliwosc regulacji wysokosci ksenonu ?na "oko"widac ze soczewki sa skierowane za mocno ku dolowi

dzieki
truckman pisze:A sa to ori swiatla, czy dolozone? Moze po prostu nie masz samopoziomowania bo ktos dolozyl ksenon
0x4B25A pisze:U nas w C6 jest to w przełączniku... ale taki sam efekt powinien być po włączeniu standardowo świateł...dam pisze:w trybie Auto...? Nie za bardzo wiem o co chodzi. Ten tryb można jakoś włączyć lub wyłączyć? Gdzie to sprawdzić? Możesz rozwinąć temat??
Nie jestem pewien co miałeś na mysli ale odczytuje to tak, że zwykły ksenon w ogóle sie nie poruszadam pisze:z tego co zdążyłem ogarnąć trochę tematu w środowisku (porównując kilka marek aut) wydaje mi się że po włączeniu świateł, biksenony mają tę funkcję że zjeżdżają mocno do dołu i wracają z powrotem, natomiast ksenony zwykłe (pojedyncze) nie robią testu poziomu, tylko od razu są ustalone na żądanym poziomie takim jakie zadały im czujniki przy wahaczach.