Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[ A6 C5] Audi A6 C5 na C6

Koła, spojlery, grille, lotki, blendy z pominięciem rezania.
vwzone
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: vwzone » 27 cze 2012, 18:33

Dzięki wielkie , mam nadzieje ,że pies nie poszarpał <luzik> tylko tak patrzę ,że błotniki on ma od C5 w miarę to wygląda nawet w sumie ;) za poświęcenie to generalnie jak zdarzy Ci się być w Trójmieście to zapraszam na piwko :p znalazłem fotkę fajnej przeróbki c5 na c6 i tutaj naprawdę ktoś pracy w to włożył

Obrazek

Obrazek

wiadomo ,ze najlepiej byłoby zainwestować w C6 no ale ceny ciągle odstraszają... :(
Ostatnio zmieniony 27 cze 2012, 18:41 przez vwzone, łącznie zmieniany 1 raz.

0x4B25A

Post autor: 0x4B25A » 27 cze 2012, 18:39

No mnie nie przekonuje absolutnie... ale to widocznie kwestia gustu, a o tym się nie dyskutuje...

vwzone
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: vwzone » 27 cze 2012, 18:43

0x4B25A pisze:No mnie nie przekonuje absolutnie... ale to widocznie kwestia gustu, a o tym się nie dyskutuje...
No lepiej wypada Audi z mojego postu powyżej gdyż przód jest po prostu nie do odróżnienia

0x4B25A

Post autor: 0x4B25A » 27 cze 2012, 18:47

vwzone pisze:
0x4B25A pisze:No mnie nie przekonuje absolutnie... ale to widocznie kwestia gustu, a o tym się nie dyskutuje...
No lepiej wypada Audi z mojego postu powyżej gdyż przód jest po prostu nie do odróżnienia
Z tym się w pełni zgodzę... właśnie się przyglądałem czy to C5 czy C6 <okok>

vwzone
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: vwzone » 27 cze 2012, 18:49

poznać można od razu po tym ,że progi są krótsze o wiele i myślę ,że to by kaszaniło całą linię boczną , a dospawywać progi to też do koĂąca nie jestem przekonany <lol>

vwzone
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: vwzone » 27 cze 2012, 18:56

gembas pisze:Pozwole sobie wtracic moje skromne zdanie,a mianowicie,moim zdaniem jest C5 to jest C5 po co kombinowac?jakby nie bylo to profesjonalnie zrobione to i tak wyglada jak wiocha,fabryki sie nie poprawia do tego stopnia,jak sie chce C6 to sie kupuje C6 i tyle,az strach pomyslec ze niedlugo ludzie beda pewnie z C6 robili C7 tylko po co??kogo chca oszukac siebie czy innych ze jezdza czym innym?dla mnie totalny bezsens i tyle,oczywiscie to moje zdanie i nikt nie musi sie z nim zgadzac,pozdrawiam..........

No C6 a C7 za bardzo linią się różni <lol> a na serio , wiesz jak dobrze zrobisz to mało kto rozróżni c5 od c6 a ceny c6 są naprawdę na razie odstraszające... a chodzi raczej o jakąś ,,samo satysfakcję''

vwzone
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: vwzone » 28 cze 2012, 11:38

Jeszcze tak apropo robienia C5 na C6 znalazłem fajne zdjęcia w internecie konsoli C5 z wymienioną kierą od C6 jak na mój gust komponuje się ona bardzo dobrze z tą deską.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
azes
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: azes » 28 cze 2012, 14:48

No szczerze mowiac wyglada rewelacyjnie

bboykoti
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Dawid
Rocznik: 2005
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.0 170KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna

Post autor: bboykoti » 28 cze 2012, 23:02

Myślę że niektórzy bardziej robią to dla satysfakcji i jakiegoś samo sprawdzenia może (mówię o tych co robią to sami) ;) Ja bardzo lubię grzebać przy aucie i też bym się w takie coś pobawił ale od razu przód i tył :D hehe Niestety nie ma czasu na zabawę ;) C5 jest na tyle tanie że nie szkoda by było mi go przerabiać a później w sumie by było autko jakiego nie ma nikt :D hehe A zwykłych C6 pełno śmiga ;)
Było A6 C5 1.8T:
stage1 189KM 280Nm :D
Jest A6 C6 2.0T:
stage1 215KM 320Nm
stage2 280KM 400Nm

vwzone
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: vwzone » 29 cze 2012, 18:13

bboykoti pisze:Myślę że niektórzy bardziej robią to dla satysfakcji i jakiegoś samo sprawdzenia może (mówię o tych co robią to sami) ;) Ja bardzo lubię grzebać przy aucie i też bym się w takie coś pobawił ale od razu przód i tył :D hehe Niestety nie ma czasu na zabawę ;) C5 jest na tyle tanie że nie szkoda by było mi go przerabiać a później w sumie by było autko jakiego nie ma nikt :D hehe A zwykłych C6 pełno śmiga ;)
no wiadomo ,ze jak przód to i tył żeby nie było tak zwanej lipy :D. A ja dokładnie tak samo uważam ,że C5 jest na tyle tanie ,że można się trochę pobawić ;p

rafaltadla
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: rafaltadla » 26 sie 2012, 17:19

Ja tylko dodam ze bardzo ciekawie wyglądają te kosmetyczne sprawy, a co do większości komentarzy .... hmm... ludzie robią to tylko i wyłącznie dla własnej satysfakcji. Nikt w przerobionej c5 nie będzie mówił ze jeździ c6 (tak sadze) raczej bym nazwał to pokazaniem kreatywności właściciela. Wiadomo, auta tanieją dość szybko ale zazdroszczę naprawdę ludziom którzy piszą "chcesz c6 kup sobie c6" mnie osobiście nie stać żeby co parę lat kupować nowe auto bo podoba mi się bardziej od poprzedniej wersji... I myślę ze większość tez tak ma... Dla wielu samo kupno starego c5 jest już dużym wyzwaniem finansowym i wiedza ze tego auta raczej dalej już nie puszcza wiec wola chociaż się nim pobawić :D Ale to moje zdanie, każdy widzi sprawę ze swojego punktu widzenia, a bardziej portfela.... A co do wiochy to za młodu z kuzynkiem przerabialiśmy w garażu maluchy, syrenki i wartburgi, co za flaszkę się kupowało po wiochach to była dopiero wiocha :D a tu, autko tak samo dobrze prezentuje się własnym wyglądem jak i po przeróbce moim zdaniem...

Awatar użytkownika
panekcl
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: panekcl » 27 sie 2012, 22:43

rafaltadla pisze:Ja tylko dodam ze bardzo ciekawie wyglądają te kosmetyczne sprawy, a co do większości komentarzy .... hmm... ludzie robią to tylko i wyłącznie dla własnej satysfakcji. Nikt w przerobionej c5 nie będzie mówił ze jeździ c6 (tak sadze) raczej bym nazwał to pokazaniem kreatywności właściciela. Wiadomo, auta tanieją dość szybko ale zazdroszczę naprawdę ludziom którzy piszą "chcesz c6 kup sobie c6" mnie osobiście nie stać żeby co parę lat kupować nowe auto bo podoba mi się bardziej od poprzedniej wersji... I myślę ze większość tez tak ma... Dla wielu samo kupno starego c5 jest już dużym wyzwaniem finansowym i wiedza ze tego auta raczej dalej już nie puszcza wiec wola chociaż się nim pobawić :D Ale to moje zdanie, każdy widzi sprawę ze swojego punktu widzenia, a bardziej portfela.... A co do wiochy to za młodu z kuzynkiem przerabialiśmy w garażu maluchy, syrenki i wartburgi, co za flaszkę się kupowało po wiochach to była dopiero wiocha :D a tu, autko tak samo dobrze prezentuje się własnym wyglądem jak i po przeróbce moim zdaniem...
Z tym się zgadzam w 100% wydałem wszystkie swoje oszczędności żebym miał lalunie c5 bo dla mnie jest to laleczka wiadomo c6 to inna liga na która niestety mogę tylko spojrzeć bo nawet nie miał bym odwagi usiąść za kierownicą z reszta nie mam znajomego co w gnieznie taka lalunia jezdzi ... ehh Polska :( może będzie mnie stać ta takie auto za 12-15 lat może :(
Obrazek

Awatar użytkownika
Bentouch
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Bentouch » 29 sie 2012, 01:40

Jak na mój gust, najgorsze co można zrobić ze śliczną C5 :<
2.4 V6 Tiptronic <3

igorw

Post autor: igorw » 29 sie 2012, 13:54

Bentouch pisze:Jak na mój gust, najgorsze co można zrobić ze śliczną C5 :<
Nareszcie ktoś to powiedział!
Oczywiście każdy ma swój gust, ale ja bym nigdy nie przerabiał tak klasycznej linii jaką ma C5, to auto za kolejne 15 lat dalej będzie wyglądać świetnie.

rafaltadla
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: rafaltadla » 30 sie 2012, 18:12

igorw pisze:
Bentouch pisze:Jak na mój gust, najgorsze co można zrobić ze śliczną C5 :<
Nareszcie ktoś to powiedział!
Oczywiście każdy ma swój gust, ale ja bym nigdy nie przerabiał tak klasycznej linii jaką ma C5, to auto za kolejne 15 lat dalej będzie wyglądać świetnie.
Dokladnie zgadzam się z powyższa wypowiedzią i mamusia zawsze mnie uczyła ze o gustach się nie dyskutuje:D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tuning wizualny”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja