Petroniusz566, tylko ze mowy wlasciciel mial od razu za jakies 2 godziny wypadek maly bo skrecal w lewo a jakis pijany typ go wyprzedzal i mu troche przod auta skasował ale na szczescie nic wielkiego sie nie stalo i auto juz dochodzi do siebie
krisu, ja w biegu ciągle.. mało czasu dla siebie.. We wtorek odstawiam auto do RASCALL'a na Detailing... zobacz(cie) kilka ich prac na stronie: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewforum.php?f=106 Normalnie bajka będzie
Petroniusz566 To audiolka będzie jak nowa u mnie wlanie myślałem coś nad czyszczeniem podsufitki bo cala w dymie z cygarow
Wlanie miałem Cie pytać, wlewałeś może te ceramizery do silnika, skrzyni?
Frugo1, z silnika jednak zrezygnuję bo wlałem castrola magnateca i pali na dotyk w zasadzie więc lepiej już chyba nie będzie. Poza tym silnik tak cicho pracuje, że czasem muszę patrzeć na obrotomierz na postoju czy aby napewno on chodzi.. i właśnie zastanawiałem się nad wymianą kompletnego sprzęgła i przy okazji też wymianą oleju w skrzyni i wlania tego ceramizera razem z tym olejem.. ale zupełnie nie mam czasu się za to zabrać.. Teraz zupełnie mam głowę gdzie indziej