CzarekJ pisze:RomanS napisał/a:
Problem może być w wentylatorze (że wcale nie chodzi) lub w załączaniu 2 biegu (poza wentylatorem).
Kolega Sebastian napisał, że wentylator elektryczny włącza się razem z klimatyzacją.
Proszę czytać ze zrozumieniem a nie czepiać sie z byle powodu do postów innych osób.
O, widzę, że Kolega się obraził
A niepotrzebnie ! Jeszcze nie przywitałeś się na forum a już fochy ?
O wentylatorze wiem, bo sam jako pierwszy w tym temacie pytałem o to autora !
Także również prosze o czytanie ze zrozumieniem !
Tyle, że autor odpowiedział ogólnie, że wentylator chodzi a nie napisał czy załącza się 2 bieg

? I nie wiem, czy potrafi odróżnić ten 2 bieg od 1 biegu ?
CzarekJ pisze:Gdybym rozumował tak jak kolega to bym nigdy w swoim aucie nie wymieniał np. filtra "kabinowego", no bo po co, przecież znajduje się ponad 1 metr od zderzaka.
To już czysta złosliwość

! Nigdzie tak nie napisałem o filtrze kabinowym

!
Mysle, że to w odwecie, że wytknąłem bezsens pisania o niedroznych przewodach wentylacyjnych

Jak przewody o średnicy kilku cm mogłyby być niedrożne ? Czyżby mchem zarosły ?
Zaś co do filtrów kabinowych to niejednokrotnie spotkałem się z filtrami (nie w moich autach) tak zapakowanymi, że mozna by w nich przysłowiowe ziemniaki sadzić <szok>
Skutkowało to oczywiscie smrodem w kabinie i zaparowywaniem szyb, ale nie eliminowało to działania klimatyzacji

! I znowu dlaczego niby na postoju ten filtr kabinowy miałby eliminować dzialanie klimy a w czasie jazdy już nie

?
Jeszcze raz powtórzę: skupmy się na pisaniu rzeczy mogących pomóc autorowi tematu a nie na tym co komu przychodzi do głowy !