Budżet na to cacko powiedzmy 600zł myślę że to wystarczy spokojnie chyba.

Ależ Przemku... a dlaczego nie dasz na klapę bagażnika, po lewej stronie? Moim zdaniem wygląd MLki jest rewelacyjnyPrzemcio pisze:Ja przerabiałem wiele Anten, miałem również 145cm i co do zasięgu spoko daje rade ale estetycznie wygląda to jak nadajnik radia maryja, jak ktoś jeżdzi z większymi prędkościami 200 i powyżej taka antena średnio sie sprawdza, ona dosłownie leży na dachu
Teraz używam (nie pamiętam nazwy) anteny o długości 30cm i jako antymisiek starcza i nie rzuca sie w oczy to tylko w kwesti estetyki co do radia używam i polecam zostało mi jeszcze z C5tki pod kolor podświetlenia
Mam dokłądnie takie samo zdanie.Prośba z usunięciem. pisze: Wygląda jak profesjonalna antena, do profesjonalnego radia, a nie zabawka
dokładnie, ja mam President Harry II, a antena President ML-145 - rewelacyjne połączenie - wszystko razem współpracuje i działa rewelacyjnie! Polecam!Ależ Przemku... a dlaczego nie dasz na klapę bagażnika, po lewej stronie? Moim zdaniem wygląd MLki jest rewelacyjnyWygląda jak profesjonalna antena, do profesjonalnego radia, a nie zabawka
Ox4B25A no Twój Harry III jest już nowszy od mojego, ja mam mojego 6 lat i jak do tej pory zero problemów i tak jak piszesz Harry III plus ML145 - to wszystko czego trzeba!0x4B25A pisze:mass, ja Ci polecam President Harry III... używam go już ponad 2 lata i jest rewelacjaW połączeniu z dobrą anteną np. ML 145... jest ekstra...
no i chyba jednak się zdecyduję na te radyjko cena nie jest niska ale wezmę nowe od pewnego sprzedawcy z 5 letnią gwarancją i mam nadzieję będę zadowolony0x4B25A pisze:mass, ja Ci polecam President Harry III... używam go już ponad 2 lata i jest rewelacja W połączeniu z dobrą anteną np. ML 145... jest ekstra...