witam panowie,no wlasnie tamte guziczki nie byly w chromie,a te sa pochodza z q7.jumbo2008 stinger wyzej napisal,przestudiuj ten temat:a6-c6-tablica-rejestracyjna-led-vt17002.htm,tam znajdziesz nr.czesci...masz racje stinger ledy,gril s6 i zdynio od slina po lifcie.wtedy to dopiero zmiazdzy pozdro chlopaki.
bardzo zadbana bestia , felunek mega pasuje do tego modelu. Powiedz mi prosze jak obniżałeś brykę ? Gwint poszedł w ruch ? z jakiej firmy korzystałeś ?
dzieki kolego,twoja tez niczego sobie ,felunek pasuje fajnie,ale do czyszczenia masakra.chetnie bym sie z kims zamienil na rs6 c6,albo takie rotory na jakich ty smigasz ...zawieszenie mam ori sline+,30mm nizej od standardu.pozdro
wygląda godnie a 3cm to wystarczająco co do felg RS6 to są mega popularne ja je miałem na 3 autach, Twoje ładniejsze bardziej oryginalne niespotykane, nie zmieniaj PROSZę
ale ja mowie o rs6 c6.na tych z c5 tez latalem moja byla a4 b6...jak sie ktos trafi na zamiane to sie zamienie,ale nic na sile pozdro... dodano25.07:panowie ledy mialy byc i sa.jakies lepsze fotki zrobie w weekend,kolejny w kolejce gril s6 pozdro
No no tomcio77 to jest to. Mnie wlaśnie taki widok w lusterku jak Twojej fury skusiła do takich lampek (dziś mi wszyscy schodzili w trasie na prawy pas) chyba dzieki ledzika na ryjku
dzieki panowie dzieki,w sobote wrzuce jakies lepsze fotki,bo efekt to jest dopiero w ciemnosciach.powiem tak,wedlug mnie dobrze ulokowalem moje kieszonkowe pozdro