Podasz mu VIN... on Ci dobierze...
paww18 pisze:Koledzy tak przygladam się dyskusji bo sam trafilem przez przypadek na tego uzytkownika na allegro, a dalej zaprowadziło mnie juz tutajkochinur pisze:kupiłem tarcze i klocki takie jak na zdjęciach wyżej od znanego wszystkim sprzedawcy z allegro i niestety ale na razie piszczą(zmieniłem przód tarcze i klocki) Ciekawe jakie są wasze obserwacje po dłuższej jeździe bo ja zrobiłem dopiero 500km i może przestaną.Czy jesteście zadowoleni z tych klocków?
http://allegro.pl/klocki-tyl-tylne-vw-a ... 97502.html
W tej aukcji identyczne klocki na tył jak kupiłem za 199zł u "naszego" allegrowicza są po 110zł trochę tanio jak na oryginały.Przecież on też musi zarobić,a klocki jak pisałem są wizualnie identyczne więc może i te na przód są podejrzane.
Sam nie wiem, nie chciałbym skrzywdzić swoimi opiniami człowieka.
Co o tym sądzicie użytkownicy tych klocków?.
Powiem uczciwie ze sam zajmuje sie handlem i do tego wlasnie oryginałami. Powiem tylko tyle, ze ja na niektore grupy towarowe w ASO mam nawet 35% znizki, na tarcze i klocki tez mam sporo (filtry takze), ale ten gosc z allegro to jest jakas miazga... niby naklejki kulczyk tradex, ale ma taniej niz ASO ktore sprzedaja na allegro.... (chociaz ASO ma to taniej dla siebie w zakupie niz on), wnioski są dziwne.....
Czytalem chyba na forum passata z tego co pamietam o zestawach wahaczy do Passata B5, niektorym rozlecialy sie te zestawy po krotkim czasie... zatem uczulam aby dobrze ogladac towar. Oryginał w cenie dobrego zamiennika to smierdząca sprawa... aczkolwiek w naszym kraju wszystko jest mozliwe
pytanie, czy ten gosc z allegro wystawia faktury na swoj towar ? Napisac mozna, pytanie czy Koledzy ktorzy kupowali taki kwitek dostali ?
pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników Audi, Paweł
Wspominałem już o tych klockach, że są dobrevonito pisze:a ja kupiłem tak jak wspominałem ATE "ceramic"
i musze przysnać że jest mała różnica na plus w efektywności hamowania
mam je na przodzie i tyle..![]()
następnym razem raczej też je będę kupował
ATE ceramicpawko pisze:Servus panowie noi kupiłem klocki z allegro od użytkownika polecanego niby zgodne do mojego numeru vin oryginalne audi i sa 2mm za male czyli stukaja za kazdym razem gdy hamuje oraz piszcza mimo ze zrobilem w 3 tyg 5000km. Co polecacie panowie ?
Możliwe, że nie wszyscy są tak bogaci jak Tygembas pisze:Dlatego zawsze mam zasade,kupuje wszystko w ASO zakladam i pasuje idealnie,nie kombinuje nie trace czasu,pieniedzy i nerw to najwazniejsze,moze i czasem przeplacam,lecz jak dla mnie spokoj jest bezcenny,pozdrawiam...........
Kurcze nie pamietam bo leze na plazy w Mielnie i korzystam z tel. Ale skoro gosc sprawdzony podalem vin wszyscy go polecili ale musial sie cos pomylic zdaje sie, napisalem dzis do niego bo jezdzic nie mozna klika to strasznie iroznosi sie po calym autku. naprawa sie odbylaw salonie bmw wiec chlopaki znaja sie mega nigdy mnie nie zawiedli. Nadspawali mi odrobinke klocek w jednym miejscu aby bylo niby dobrze ale to pomoglo na 2 dni:/MaTyS pisze:Jeżeli na pewno 2mm to klocki nie zostały źle dobrane tylko zostały źle zrobione, więc jak najbardziej reklamacja.
pawko to jaki mają wymiar