[A6 C5 1.8T] Cukiereczek z Chodcza | 18" > str. 22
- hoopek
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Daniel
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AWT 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Co do modu Shadow narazie sobie odpuściłem, bo ramki wokół szyb trzeba by rozwiercać od wewnątrz w celu demontażu.. A na chwilę obecną nie mam na to czasu ani warunków.. 
Ale że są już wakacje, to może jakaś nowa, większa felga? Co powiecie na wzór RS7 i jaki rozmiar wybrać? Zostać przy 17 czy 18/19"?
VT:
![Obrazek]()

Ale że są już wakacje, to może jakaś nowa, większa felga? Co powiecie na wzór RS7 i jaki rozmiar wybrać? Zostać przy 17 czy 18/19"?
VT:
- st.john
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jacek
- Silnik: 2.5TDI BFC 163KM
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
w wersji shadow to jeszcze wszystkie emblematy na czarno - dopiero dzieło się zamknie.
Co do listew ramek okiennych, je spokojnie i łatwo można wymaskować i pomalować, ważne aby dobrze przygotować grunt bo inaczej farba zejdzie.
P.S. Co do foli to nie głupi pomysł, bo jak się rozmyślisz możesz zdjąć, a jakbyś miał więcej pieniędzy to polecam folię w sprayu.
Co do listew ramek okiennych, je spokojnie i łatwo można wymaskować i pomalować, ważne aby dobrze przygotować grunt bo inaczej farba zejdzie.
P.S. Co do foli to nie głupi pomysł, bo jak się rozmyślisz możesz zdjąć, a jakbyś miał więcej pieniędzy to polecam folię w sprayu.
sam myslalem nad ta folia w szpraju ale zastanawiam sie nad jej trwaloscia?st.john pisze:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- hoopek
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Daniel
- Silnik: 1.8T AWT 150KM
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Koledzy o takiej folii mówicie:
http://m.allegro.pl/przedmiot,folia-na-slupki-progi-ochronna-termokurczliwa-mat,2432659681.html
http://m.allegro.pl/przedmiot,folia-na-slupki-progi-ochronna-termokurczliwa-mat,2432659681.html
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
http://m.allegro.pl/przedmiot,folia-cza ... 69566.html
Ta jest ok, tylko nie wiem czy ci 152 cm wystarcza na listwe gorna, ale to zmierz.
Folia normalna czarna, ja w macie mialem na slupkach w golfie
![Obrazek]()
Demontaz tak jak montaz, podgrzewasz suszarka lub opalarka i zrywasz, ladnie calosc idzie, ewentualnie zmywaczem pozniej do kleju, albo ekstrakcyjna, ale malo kleju zostanie
mozesz tym oklejac wszystko od dekorow srodka po chromy, tylko przed aplikacja folii umyj ludwikiem, odtluscisz 
Ta jest ok, tylko nie wiem czy ci 152 cm wystarcza na listwe gorna, ale to zmierz.
Folia normalna czarna, ja w macie mialem na slupkach w golfie

Demontaz tak jak montaz, podgrzewasz suszarka lub opalarka i zrywasz, ladnie calosc idzie, ewentualnie zmywaczem pozniej do kleju, albo ekstrakcyjna, ale malo kleju zostanie