Witam ,
jechalem ostatio Passatem B5 i tam z tylnich ktratek przy takim samym ustawieniu nawiewow sily nadmuchu temp itp jak u mnie lecialo to powietrze jak szalone, u mnie tylko delikatnie muska , co zrobic , przeczyscic , sprawdzic ?
Dzieki
[ A6 C5] Słaby nawiew z tylnich kratek
- Mayhem
- Forum Audi A6 / A7
Sprawdź połączenia plastikowych tuneli powietrza, może większość powietrza zostaje w tunelu środkowym dlatego nie czujesz nadmuchu ? Jeśli nie ten banalny problem to zostają tylko łopatki sterujące powietrzem, widać ich miejsce jak zajrzysz pod kierownicę w prawą stronę. Musisz się trochę nimi pobawić i zobaczyć czy działają.
CCCO AUDI A6 C5 1.9 TDI AFN 110 KM ;
* Climatronic, 4x Airbag, 2x heated and electric seats, Xenon lights *+ Alloys wheels 18" 225/40 *
+ tempomat
^ Szybkiego powrotu do zdrowia Robert ^ Fan F1
* Climatronic, 4x Airbag, 2x heated and electric seats, Xenon lights *+ Alloys wheels 18" 225/40 *
+ tempomat
^ Szybkiego powrotu do zdrowia Robert ^ Fan F1
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Re: Słaby nawiew z tylnich kratek
najprawdopodobniej lacznik miedzy tunelem pod podlokietnikiem a sama dysza jest zle zlozonymatelek pisze:Witam ,
jechalem ostatio Passatem B5 i tam z tylnich ktratek przy takim samym ustawieniu nawiewow sily nadmuchu temp itp jak u mnie lecialo to powietrze jak szalone, u mnie tylko delikatnie muska , co zrobic , przeczyscic , sprawdzic ?
Dzieki
wyjmij kratke i zloz jeszcze raz ale zanim zlozysz sprawdz z nawiewem czy z profila wieje dosc dobrze - jezeli slabo to szukaj dalej tj blizej klimatronica
--
Pełne ambiente QQ2
HeadUp KS1
Fotochrom 5SJ
Homelink VC1
Elektryczna pokrywa 4E7
Pełne ambiente QQ2
HeadUp KS1
Fotochrom 5SJ
Homelink VC1
Elektryczna pokrywa 4E7