[Audi A6 C6] wymiana tapicerki w boczkach drzwi???
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: ADI
- Rocznik: 2015
- Moje auto: A7 4K
- Nadwozie: Liftback
- Silnik: 3.0 TDI 218KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
[Audi A6 C6] wymiana tapicerki w boczkach drzwi???
witam czy ktoś sie orientuje czy obszycie które jest w boczkach drzwi (skórzane bądź welur),można zmienić bez zmiany całej tapicerki drzwi
?czy jest to wypinane ,bo mam zamiar zmienić tapicerkę lecz boczki sa innego koloru jak moje i tylko potrzeba mi tego obszycia w środku czy podejdzie to p&p???

Tutaj:
http://allegro.pl/audi-a6-c6-4f0-tapice ... 68300.html
możesz sobie obejrzeć boczek od środka. Jest to wgrzewany panel. Lutownica, dużo chęci i da się wymienić bez problemu.
http://allegro.pl/audi-a6-c6-4f0-tapice ... 68300.html
możesz sobie obejrzeć boczek od środka. Jest to wgrzewany panel. Lutownica, dużo chęci i da się wymienić bez problemu.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: ADI
- Rocznik: 2015
- Moje auto: A7 4K
- Nadwozie: Liftback
- Silnik: 3.0 TDI 218KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
fenomenalny-super info ,trochę mnie pocieszyłeś bo kurde mam niebieska tapicerkę
i ciężko dostać taki kolor z skórami,wszystko zawsze czarne bądź jasne ,dla tego myślę o wymianie tylko tych tapicerek
niestety nie jestem z okolic poznania ,i dodatkowo siedzę w UK... ale bardzo dziękuję za chęci pomocy...jak będę stał przed samą wymianą to odezwę się do ciebie ...pozdrawiam
p.s...a po tym zabiegu ładnie jest wszystko spasowane jak ori tak???

niestety nie jestem z okolic poznania ,i dodatkowo siedzę w UK... ale bardzo dziękuję za chęci pomocy...jak będę stał przed samą wymianą to odezwę się do ciebie ...pozdrawiam
p.s...a po tym zabiegu ładnie jest wszystko spasowane jak ori tak???
- sudan
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: RAFAL
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Kontakt:
Odgrzebuje temat bo nie chce zakladac nowego.
Chce wymienic tapicerki tylnych drzwi,bo w moich nie ma wyciecia na glosniki.
Jest sporo tapicerek na znanym serwisie aukcyjnym,ale nie ma polaczenia ktore ja chcialbym miec u siebie
Mianowicie roleta + podswietlenie ziemi po otwarciu drzwi.Znalazlem tapcerke albo z roleta ale bez podswietlenia,albo z full podswietleniem ale bez rolety.
Moje pytanie brzmi czy mozna jakos w miare latwo dolozyc podswietlenie do tapicerki ?
Miejsce na lampke jest,tylko trzeba ladnie wyciac,lampki tez bez problemui idzie kupic.
Czy oprocz lampek iwiazki trzeba cos jeszcze ?
Montowal ktos z Was takie lampki i moze sie wypowiedziec ?
Chyba ze ma ktos na sprzedaz ladne dwie tylne tapicerki z roletami i podswietleniem
Chce wymienic tapicerki tylnych drzwi,bo w moich nie ma wyciecia na glosniki.
Jest sporo tapicerek na znanym serwisie aukcyjnym,ale nie ma polaczenia ktore ja chcialbym miec u siebie
Mianowicie roleta + podswietlenie ziemi po otwarciu drzwi.Znalazlem tapcerke albo z roleta ale bez podswietlenia,albo z full podswietleniem ale bez rolety.
Moje pytanie brzmi czy mozna jakos w miare latwo dolozyc podswietlenie do tapicerki ?
Miejsce na lampke jest,tylko trzeba ladnie wyciac,lampki tez bez problemui idzie kupic.
Czy oprocz lampek iwiazki trzeba cos jeszcze ?
Montowal ktos z Was takie lampki i moze sie wypowiedziec ?
Chyba ze ma ktos na sprzedaz ladne dwie tylne tapicerki z roletami i podswietleniem