[ALL] Plyn do czyszczenia turbo
- 

Społeczność Audi A6
no no  czytam wszystkie wasze rozmowy i sie sam skusilem do kupienia preparatu wynn's
 czytam wszystkie wasze rozmowy i sie sam skusilem do kupienia preparatu wynn's  juz zamowilem i czekam
 juz zamowilem i czekam  mam 2.5TDI AFB 150km, ostatnio cos zauwazylem ze sie dymi strasznie jak przycisne "wariatke" i sie zastanawiam teraz czy pomoze cos po tym zabiegu
 mam 2.5TDI AFB 150km, ostatnio cos zauwazylem ze sie dymi strasznie jak przycisne "wariatke" i sie zastanawiam teraz czy pomoze cos po tym zabiegu  no i mam jeszcze male pytanie, wypadaloby wymienic odme? bo mam A6 juz ponad rok, jest po wymianie walkow itd ale odmy nie wymienialem od tamtej pory i sie zastanawiam czy wymienic. No i ile tak mniej wiecej wyniesie ta wymiana?:)
 no i mam jeszcze male pytanie, wypadaloby wymienic odme? bo mam A6 juz ponad rok, jest po wymianie walkow itd ale odmy nie wymienialem od tamtej pory i sie zastanawiam czy wymienic. No i ile tak mniej wiecej wyniesie ta wymiana?:)
dzieki i pozdrawiam 

[ Dodano: 2012-07-31, 00:08 ]
Witam ponownie dzisiaj wlasnie doszlo zamowienie preparatu wynn's;D i postanowilem odrazu sprawdzic
 dzisiaj wlasnie doszlo zamowienie preparatu wynn's;D i postanowilem odrazu sprawdzic  tak wiec postepowalem zgodnie z instrukcja i zrobilem tak jak trzeba (tak mi sie wydaje) po wszystkim wsiadam w autko i ruszam, nooormalnie miazgaaa auto jezdzi jak nigdy dotad, przyspieszenie i to jak przy 3tys obr ciagnie ladnie bez zamulania bylo czyms ekstra ;D
 tak wiec postepowalem zgodnie z instrukcja i zrobilem tak jak trzeba (tak mi sie wydaje) po wszystkim wsiadam w autko i ruszam, nooormalnie miazgaaa auto jezdzi jak nigdy dotad, przyspieszenie i to jak przy 3tys obr ciagnie ladnie bez zamulania bylo czyms ekstra ;D 
jednym slowem auto ozylo :D jestem mega zadowolony i polecam preparacik Wynn's

czytam wszystkie wasze rozmowy i sie sam skusilem do kupienia preparatu wynn's
 czytam wszystkie wasze rozmowy i sie sam skusilem do kupienia preparatu wynn's  juz zamowilem i czekam
 juz zamowilem i czekam  mam 2.5TDI AFB 150km, ostatnio cos zauwazylem ze sie dymi strasznie jak przycisne "wariatke" i sie zastanawiam teraz czy pomoze cos po tym zabiegu
 mam 2.5TDI AFB 150km, ostatnio cos zauwazylem ze sie dymi strasznie jak przycisne "wariatke" i sie zastanawiam teraz czy pomoze cos po tym zabiegu  no i mam jeszcze male pytanie, wypadaloby wymienic odme? bo mam A6 juz ponad rok, jest po wymianie walkow itd ale odmy nie wymienialem od tamtej pory i sie zastanawiam czy wymienic. No i ile tak mniej wiecej wyniesie ta wymiana?:)
 no i mam jeszcze male pytanie, wypadaloby wymienic odme? bo mam A6 juz ponad rok, jest po wymianie walkow itd ale odmy nie wymienialem od tamtej pory i sie zastanawiam czy wymienic. No i ile tak mniej wiecej wyniesie ta wymiana?:)dzieki i pozdrawiam

[ Dodano: 2012-07-31, 00:08 ]
Witam ponownie
 dzisiaj wlasnie doszlo zamowienie preparatu wynn's;D i postanowilem odrazu sprawdzic
 dzisiaj wlasnie doszlo zamowienie preparatu wynn's;D i postanowilem odrazu sprawdzic  tak wiec postepowalem zgodnie z instrukcja i zrobilem tak jak trzeba (tak mi sie wydaje) po wszystkim wsiadam w autko i ruszam, nooormalnie miazgaaa auto jezdzi jak nigdy dotad, przyspieszenie i to jak przy 3tys obr ciagnie ladnie bez zamulania bylo czyms ekstra ;D
 tak wiec postepowalem zgodnie z instrukcja i zrobilem tak jak trzeba (tak mi sie wydaje) po wszystkim wsiadam w autko i ruszam, nooormalnie miazgaaa auto jezdzi jak nigdy dotad, przyspieszenie i to jak przy 3tys obr ciagnie ladnie bez zamulania bylo czyms ekstra ;D jednym slowem auto ozylo :D jestem mega zadowolony i polecam preparacik Wynn's

W jaki sposob ma to wyczyscic turbine od strony goracej gdzie jest sadza? Cudowny srodek ,teraz wszystkie zaklady czyszczace i regenerujace turba beda zamykac interesy   ze tez ludzie daja sie nabierac ryzykujac 'rozbieganiem' silnika...
     ze tez ludzie daja sie nabierac ryzykujac 'rozbieganiem' silnika...
czy ktos stosujacy ten srodek widzial czyszczenie turbo,ile tam jest sadzy,z ktorej strony i ile trzeba wysilku zeby to usunac? polecam.
wszystkim uzywajacym gratuluje odwagi i fuksa w postaci braku usterki. wspolczuje lekkomyslnosci.
z jednej strony wszyscy narzekaja na jakosc paliwa,delikatnosc wtryskiwaczy itd a z drugiej pakuja plakopodobny syf do bezposrednio do silnika i turbo...
[ Dodano: 2012-07-31, 14:40 ]
no tak jeszcze oprocz regeneracji turbo od razu mocy dodaje! zegnajcie tunerzy takze...

ze tez ludzie daja sie nabierac ryzykujac 'rozbieganiem' silnika...
     ze tez ludzie daja sie nabierac ryzykujac 'rozbieganiem' silnika...czy ktos stosujacy ten srodek widzial czyszczenie turbo,ile tam jest sadzy,z ktorej strony i ile trzeba wysilku zeby to usunac? polecam.
wszystkim uzywajacym gratuluje odwagi i fuksa w postaci braku usterki. wspolczuje lekkomyslnosci.
z jednej strony wszyscy narzekaja na jakosc paliwa,delikatnosc wtryskiwaczy itd a z drugiej pakuja plakopodobny syf do bezposrednio do silnika i turbo...
[ Dodano: 2012-07-31, 14:40 ]
Narko pisze:Witam ponowniedzisiaj wlasnie doszlo zamowienie preparatu wynn's;D i postanowilem odrazu sprawdzic
tak wiec postepowalem zgodnie z instrukcja i zrobilem tak jak trzeba (tak mi sie wydaje) po wszystkim wsiadam w autko i ruszam, nooormalnie miazgaaa auto jezdzi jak nigdy dotad, przyspieszenie i to jak przy 3tys obr ciagnie ladnie bez zamulania bylo czyms ekstra ;D
no tak jeszcze oprocz regeneracji turbo od razu mocy dodaje! zegnajcie tunerzy takze...
azes pisze:W jaki sposob ma to wyczyscic turbine od strony goracej gdzie jest sadza? Cudowny srodek ,teraz wszystkie zaklady czyszczace i regenerujace turba beda zamykac interesyze tez ludzie daja sie nabierac ryzykujac 'rozbieganiem' silnika...
czy ktos stosujacy ten srodek widzial czyszczenie turbo,ile tam jest sadzy,z ktorej strony i ile trzeba wysilku zeby to usunac? polecam.
[ Dodano: 2012-07-31, 14:40 ]Narko pisze:Witam ponowniedzisiaj wlasnie doszlo zamowienie preparatu wynn's;D i postanowilem odrazu sprawdzic
ja tylko napisalem jakie ma efekty auto po tym, i powiem ze jestem zadowolony, a ze temat dotyczy tego to napisalem jakie mam zdanie o tym

pozdrawiam!
- 

tomaszek99
Wnioskuje zatem, że nie wiesz co to jest siłą sugestiNarko pisze:ja tylko napisalem jakie ma efekty auto po tym, i powiem ze jestem zadowolony, a ze temat dotyczy tego to napisalem jakie mam zdanie o tym

Jestem na 100 % przekonany, że jak byś zbadał auto na przyśpieszenie i inne osiągi to nie ma żadnej różnicy.
Temat jest długo wąłkowany i kilka razy koegom zasugerowałęm, że zrobiłem coś w aucie i pytałęm jak jeździ każdy gadał że czuć róznice mimo żę nic nie zrobiłęm.
I jestem zdania jakazes, że dajecie sie nabierać

nie odpinac po pracy na wolnych obrotach przegazowac
 nie odpinac po pracy na wolnych obrotach przegazowac