Jestem świeżym posiadaczem Audi A6 Allroad. Auto, jak widzę jest wyposażone w interfejs muzyczny - mam w
schowku 3 kabelki/wejścia: AUX, Ipod/Iphone, USB. Sprawa polega na tym, że obsługa tego divajsu jest dość dziwna.
Na początek zrobiłem sobie ślicznego pendrive'a z folderami, gdzie album = folder. Po włożeniu go do portu na ekranie pojawiło się to co na obrazku widać: CD1 do CD4 to pierwsze 4 foldery z pendrive, potem MENU i PLAY ALL. Klikanie czegokolwiek w MENU niczego nie daje. Pod PLAY ALL mam wszystkie pojedyncze utwory bez porządku, po 50 sztuk na stronie. Na penie jest z 600 utworów, więc aby zatem znaleźć cokolwiek muszę strasznie dużo przewijać i klikać NEXT PAGE lub PREVIOUS PAGE.
Po podłączeniu IPoda mam tylko nazwę ipoda, jedną playlistę oraz PLAY ALL i MENU, gdzie znów, albo przewijanie albo zero efektu w MENU. Miałem nadzieję, że IPoda będę mógł przeglądać po artist/album/playlist. Albo chociaż korzystać z interfejsu Ipoda, ale ten z kolei wyświetla "podłączone akcesorium" i też nic nie można zrobić.
Aparatura i zawartość ekranu wygląda jak na zdjęciu pod poniższym linkiem.
https://picasaweb.google.com/103029601173146180594/AudiAudio?authuser=0&authkey=Gv1sRgCK3WgZamrprmSQ&feat=directlink
Czy ktoś ma pomysł, czy da się jakoś inaczej korzystać / inaczej podłączyć te kable / zrobić cokolwiek, aby przeglądanie zawartości podłączonej pamięci było wygodniejsze? Proszę o pomoc

Pozdrawiam!
Dariusz