Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

A to moje małe co nieco ;) Wideoprezentacja - Polecam !

Prezentacja w/w aut.
SatMasters
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: SatMasters » 26 kwie 2012, 00:23

RASUK pisze:brak slow
właśnie przez TAKICH userów jak Ty kolego który robisz wszystko abarot i wytrząsasz się nad rzeczami zbędnymi i nie potrzebnymi odechciewa się polemizowania mi na tak płytkim poziomie jak TWOJ.

Przykro mi.
i żal mi jest ludzi z którymi prowadzisz tematy i klepiesz bo klepiesz nie mając pojęcia o temacie jaki dotyczy.

Proszę ADMINISTRATORA o USUNIęCIE tego tematu i po kłopocie ;)

hulaj dusza abarot dalej ;) hehe
Powodzenia i szerokości.

Awatar użytkownika
RASUK
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: RASUK » 26 kwie 2012, 17:40

poprostu nie lubie czytac glupot - proste !

SatMasters
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: SatMasters » 26 kwie 2012, 17:59

RASUK pisze:poprostu nie lubie czytac glupot - proste !
Jeżeli proste - to....
Jeżeli nie lubisz czytać głupot to po co zagłębiasz temat i robisz tylko spam na wątku, zobacz jak to teraz wygląda. prawdziwej treści 3 może 4 posty... reszta SPAM!
Ja nie udzielam się w tym co mnie nie interesuje, tym bardziej jak się na tym nie znam - logiczne.
Jeżeli widzę że piszą głupoty, jest prawy przycisk myszy i taka strzałka w górnym prawym rogu "<--". Wież - działa. Jest to mój naprawdę sprawdzony sposób. Zobacz ile mam postów 15 ? To znaczy zanim przeczytam i zanim się wypowiem to przemyślę.
i udzielę się tam gdzie naprawdę potrzebuję.

Basta.

No nic. jak już piszę - to napiszę!
Także Panowie i Panie życzę miłego popołudnia.
Grzesiek

Awatar użytkownika
mirrson
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: mirrson » 26 kwie 2012, 22:08

SatMasters, Kolego nie spinaj się tak ostro każdy ma prawo do opini a jak chcesz mówić że kierownica po prawej jest głupotą to się zastanów bo obrażasz innych użytkowników RHD. Co do lania za grube funty nie wiesz o czym gadasz bo tutaj na pełen bak pracujesz jeden dzieĂą a ile ty musisz robić w polsce żeby zatankować full. Więc oszczędź innym tych swoich głupich wypowiedzi.

Co do klipu to dla mnie spoko i tyle coś nowego zamiast photo prezentacji.

Pozdrawiam
MiRSoN

P.L.A.N.Y.

LED tył - Wykonane
Polerowane felgi - na aucie
Remap do 200 KM i 489 NM
DRL Lampy przód - wykonane
tylnie zawiasy klapy ze sprezynkami - wykonane
wydech cat back - 2016/2017
remap stage 2

Awatar użytkownika
watronik7
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: watronik7 » 27 kwie 2012, 15:01

Mi tez klip sie w miare podoba. Moze troche za duzo "migania" z jednego ujecia w drugie. Moglo by byc tez troche wiecej pokazane ze srodka samochodu skupiajacsie na generalnym wygladzie. Mozna by rowniez pokazac jak sa wyswietlane opcje na MMI oraz FIS. W kazdym razie jak kolega wyzej wspomnial fajnie zobaczyc cos nowego.
A6 C6 --> A7 4G

Awatar użytkownika
RASUK
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: RASUK » 27 kwie 2012, 21:09

Stary co ty w ogole piszesz??? Jesli myslisz ze to dziala cos w stylu 'albo mnie pochwalisz a jak nie to nic nie pisz' to sie mylisz. Zapodajesz temat na forum to licz sie z krytyka. To nie jest SPAM tylko dyskusja na temat tego co zaprezentowales, taka jest istota dzialania tego forum i tego dzialu. Pokazales nam juz swoj IQ odszczekujac na nieprzychylny Tobie komentarz, podczas gdy powinienes przyjac to na klate jak prawdziwy mezczyzna, dodatkowo 'dogadales' mi z ta kierownica po lewej stronie jak 10-cio letnie dziecko, nie wspominajac juz o Twoim problemie ze zrozumieniem tekstu kolego, brawo, braaaawo....! <okok>

edit:

Jestem pewien ze idealnie bys sie dogadal i moze nawet zaprzyjaznil z pewna uzytkowniczka tego forum o dzwiecznym nicku zaczynajacym sie na litere 'L'

0x4B25A

Post autor: 0x4B25A » 27 kwie 2012, 21:54

RASUK, ona ma męża i dziecko <luzik>

Awatar użytkownika
łosiu
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: łosiu » 27 kwie 2012, 22:23

Dla mnie filmik sredni bez rewelacji,niby sprzęt jest, kran,slider ale efektu nie ma :( głębia ostrosci tez niewykorzystana wlasciwie(do takich ujęc zastosowalbym lustrzanke 5d markII),co do samej furki ładne c6 <okok>

altium
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: altium » 27 kwie 2012, 22:25

0x4B25A pisze:RASUK, ona ma męża i dziecko <luzik>
Znam temat <lol>

Awatar użytkownika
RASUK
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: RASUK » 27 kwie 2012, 23:52

0x4B25A pisze:ona ma męża i dziecko
<rotfl>

ps: video jest bez szalu, poprostu kamera/aparat dobry, ot co!

Wystarczy troszke lepszy aparat i takie cos stworzy nawert ktos kto ma 1 raz stycznosc z aparatem, gotowe efekty na przyciskach funkcyjnych dostepne na wyciagniecie palca, tzw user friendly interface (tak to nazywamy w kraju gdzie jezdzi sie bezsensownymi autami z kierownica po lewej str).

I tak to wlasnie sie kreci, wystarczy ze ktos sobie sprawi jakis lepszy niz przecietny aparat, nastepnie zrobi fotke ladnego kolorowego kwiatka z zoom'em x 20, i od razu staje sie okrzykniety na fb 'pro-fotografem z umiejetnosciami'

Zablokowany

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja