Ja zamiast zdjęć - dodaje FILM !
Jak by ktoś chciał coś takiego, podobnego zrealizować zapraszam !
FILM:
Zapraszam na stronę producenta vidoprezentacji:
http://www.facebook.com/Cyfromedia
www.cyfromedia.com.pl
neimaD pisze:moim skromnym zdaniem za dużo zabawy zoomem (...)
czy ciezko jest 'nie wciskac zoom'u'?SatMasters pisze:widzisz, ciężko było samemu coś więcej zrobić
jakos bezsensowny grill s-line widac dolozyles..SatMasters pisze:Nie bede robil wsi na sile, dokladek jakichs -bezsens
albo blad w wyliczeniach albo zla interpretacja slowa miasto. "Warszawa i okolice" czy moze wioska pod Warszawa, a w WWA poprostu zdaza Ci sie "bywac"..SatMasters pisze:po miescie hulam po 7l/100
olimpus104 pisze:Chyba bardziej tu chodzi o prezetacje mozliwosci filmowych,kolegi a nie pokaz auta
skąd Ty wiesz co jest legalne lub nielegalne, tak szybko byś chciał dać do kosza.RASUK pisze:czyli co, post do kosza z racji na nielegalna reklame?
powiem krotko - przeraza mnie twoja glupota.SatMasters pisze:bezsensowna uwierz mi jest kierownica po prawej stronie
nie bede pisal po raz kolejny co mnie przeraza. Przeciez kolega Ci napisal ze za duzo zoomu, wiec po co piszesz ze ciezko jest stac za kamera i prowadzic auto? Sadzisz ze jak bedziesz non stop zoom'owal to bedzie sie latwiej stalo za kamera i prowadzilo auto? Podpowiem Ci bo pewnie nigdy bys do tego nie doszedl - sprobuj nie zoomowac i nie prowadzic auta, albo inaczej / nagraj auto bez zoomu w momencie gdy go nie prowadzisz / sfilmuj auto na parkinguSatMasters pisze:Robiąc kilp samemu ciężko jest stać za kamerą jak i prowadzić auto.