Także podrasuj swoją niunie!!Chyba ze chcesz się z traktorkami w automacie ścigać... Tyle w temacie! 193KM Forever...
 Także podrasuj swoją niunie!!Chyba ze chcesz się z traktorkami w automacie ścigać... Tyle w temacie! 193KM Forever... Dzieki chłopaki :D
 Dzieki chłopaki :D
 Także podrasuj swoją niunie!!Chyba ze chcesz się z traktorkami w automacie ścigać... Tyle w temacie! 193KM Forever...
 Także podrasuj swoją niunie!!Chyba ze chcesz się z traktorkami w automacie ścigać... Tyle w temacie! 193KM Forever... Dzieki chłopaki :D
 Dzieki chłopaki :D
The Rock pisze:Mam wstępne informacje na temat zlotu Vaga 15.kwiecieĂą.2012 start godz.14.00
Szyk
ować się
 Oby tylko pogoda była jak w zeszłym roku
  Oby tylko pogoda była jak w zeszłym roku   
  Czasem sie zdarzy ze wszystko jest ok ale przewaznie pokazuje awarie. Takie miałes objawy?
  Czasem sie zdarzy ze wszystko jest ok ale przewaznie pokazuje awarie. Takie miałes objawy?Po prostu nie dociskałem do koĂąca bo się boję... tego potwora pod maską!The Rock pisze:

Takie spoty to ja lubię . Przemek 18" wygląda super ale wydaje mi się że twoje przyśpieszenie ucierpiało pościgamy się konkretnie jak ci punkty się skasują

Djabeł miałem dokladnie tak samo!! a więc śmiało naprawiaj sterownik. Napisz do gościa olo_gsm ja u niego zrobilem za 200zł z gwarancją. Teraz uważaj bo nie masz abs'uDJabeł pisze:The Rock pisze:Mam wstępne informacje na temat zlotu Vaga 15.kwiecieĂą.2012 start godz.14.00
Szyk
ować się
No i nareszcie mi pasujeOby tylko pogoda była jak w zeszłym roku

Majkel23, Pamietam ze swojego czasu miałes problem ze sterownikiem ABS w swojej A6. Ogarnałes jakos ten temat? Jesli tak to gdzie i za ile? Vag mi wyswietla blad w stylu "problem z komunikacja ABS" na Fisie mam migajace kołko z wykrzyknikiem i lampke zolta ABS.Czasem sie zdarzy ze wszystko jest ok ale przewaznie pokazuje awarie. Takie miałes objawy?