[ A6 C5 Avant] wymiana panelu klimy i jego nastepstwa...
-
- Forum Audi A6 / A7
[ A6 C5 Avant] wymiana panelu klimy i jego nastepstwa...
witam serdecznie. otoz jak w temacie, po kilku miesiacach wozenia nowego panelu klimatyzacji w bagazniku zabralem sie za jego wymiane. poprzedni mial zbity jeden z wyswietlaczy. poszlo prosciej niz myslalem bo wystarczylo wymontowac radio(te z wbudowana zmieniarka) czyli uzyc 4 kluczy do demontarzu i odkrecic 2 gorne srubki od jednostki sterujacej kilma. problemy zaczele sie pozniej. jakis czas wczesniej neipotrzebnie wymontowalem popielniczke...po ponownym jej zamontoweaniu nie moge jej zatrzasnac, caly czas sie otwiera. jak pwoino sie jaj poprawnie zamontowac? nie dziala mi tez zapalniczka, dotknelem srubokretem nieoizolowanej blaszki i bylo male zwarcie. czy jest jakis bezpiecznik, ktory odpowiada tylko za zapliczke samochodowa? jesli tak to jak go namierzyc? dzieki za uwage. pozdrawiam
- dio
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jarek
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
a6-c5wykaz-bezpiecznikow-vt2537.htm
bezpiecznik nr 33
bezpiecznik nr 33
-
- Forum Audi A6 / A7
dio, dzieki wielkie, mam nadziej, ze to wina wlasnie tego bezpiecznika.
mam jeszcze jeden problem...zmienilem panel na inny o tym samym numerze seryjnymi tyle, ze ten nowy nie zamyka mi obiegu klimatyzacji. Chodzi o ten przycisk z zaookraglona strzalka, nie dziala. Mozna cos z tym zrobic czy po prostu wadliwy panel dostalem? poprzednik dziala bez zarzutu, pomijajac fakt, ze ma zbity wyswietlacz.
mam jeszcze jeden problem...zmienilem panel na inny o tym samym numerze seryjnymi tyle, ze ten nowy nie zamyka mi obiegu klimatyzacji. Chodzi o ten przycisk z zaookraglona strzalka, nie dziala. Mozna cos z tym zrobic czy po prostu wadliwy panel dostalem? poprzednik dziala bez zarzutu, pomijajac fakt, ze ma zbity wyswietlacz.
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7