mam taki problem ponieważ jestem od miesiąca szczęśliwym posiadaczem tego autka

już 3 razy tankowałem autko i za każdym razem jeździłem do pokazania się rezerwy.
i pewnego razu zonk, odpaliłem autko i pojechałem do miasta z dzieciakiem do lekarza a tu mi się zapaliła i mruga kontrolka grzania świec, no wiec mam szwagra Elektro-mechanika i mówi że trzeba bo pod kompa podłączyć wiec oki umówiłem się na wieczór a tu zonk auto nie chce odpalić
 zadzwoniłem do niego podjechał i podłączył kompa i wywaliło błąd tylko jeden że czujnika paliwa wykazał brak paliwa po wejściu w inne jakieś ustawienia pokazało że paliwa ma jeszcze 13l szwagier twierdzi że w zbiorniku ma komorę i nie przelał ( na komputerze auta pokazywał jeszcze na 110km paliwa i wskaźnik paliwa był prawie na ćwierć zbiornika) pojechałem drugim autkiem zalałem 20 l ropki i zalałem ale autko nie chce dalej odpalić ( a szwagier pojechał do domu i nie chętnie naprawia te silniki ) i dzwoniłem i prawdopodobnie jest zapowietrzony i moje pytanko brzmi jak odpowietrzyć go? czy co robić jeszcze żeby odpaliło?
  zadzwoniłem do niego podjechał i podłączył kompa i wywaliło błąd tylko jeden że czujnika paliwa wykazał brak paliwa po wejściu w inne jakieś ustawienia pokazało że paliwa ma jeszcze 13l szwagier twierdzi że w zbiorniku ma komorę i nie przelał ( na komputerze auta pokazywał jeszcze na 110km paliwa i wskaźnik paliwa był prawie na ćwierć zbiornika) pojechałem drugim autkiem zalałem 20 l ropki i zalałem ale autko nie chce dalej odpalić ( a szwagier pojechał do domu i nie chętnie naprawia te silniki ) i dzwoniłem i prawdopodobnie jest zapowietrzony i moje pytanko brzmi jak odpowietrzyć go? czy co robić jeszcze żeby odpaliło? z góry dziękuje wszystkim za odp

sie chłodzi jak byś był przejazdem hehehe
 sie chłodzi jak byś był przejazdem hehehe