sadzik65439 pisze:RomanS, zobacz sobie tutaj i powiedz czy stracil wiele migacz ze swoich wlasciwosci
No chyba nie chcesz mi wmówić, że lustro czarne matowe odbija tyle samo światła co oryginalny odbłysnik

? <szok>
To po co napylamy odbłysniki w reflektorach ? Pomalujmy je na czarny mat

!
Przecież to chyba logiczne, że kazde przyciemnienie zmniejsza ilość światła emitowanego na drogę
No chyba, że nie ? <szok>
tensknis pisze:ja nikomu tutaj nie narzucam malowania ale pokazuje jak ja to zrobilem ,wielu znas czysci lampy i by cos zmienilo niechcesz nie musisz malowac ,po co to gdybanie cobedzi jak....
Nie obrazj się. Chciałeś się pochwalić jak zrobiłeś i poddać osądowi forum to to zrobiłeś. I git. Jeżeli jednak poddałes to pod osąd forum to musisz się liczyć z tym, że nie tylko pochlebne opinie zbierzesz
ÂŻresztą to co zrobiłeś to nie jest to jakieś odkrycie, bo jak widzisz przed Tobą był kol.
sadzik65439, a być może inni też
Pewnie Koledzy nigdy nie słyszeliście o homologacji itp. Albo słyszeli ale zwyczajnie maja to gdzieś.
Guzik mnie obchodzi co sobie zrobicie, ale jak ktoś na Was wjedzie bo nie zauważy kierunkowskazu to co będzie ? (Wiem, wiem, slepy był, i się nie poznał na Waszym wynalazku

). A jak rozjedziecie pieszego który wlezie pod koła bo niedowidział i takiego kierunku nie zauważył ? Pal licho że jak przezyje to będziecie mu może płacić rentę, ale jak nie przeżyje to Wy będziecie musieli z tym zyć

!
Teraz pewnie bedzie odzew, że Wy nieeeee

!! nigdy w życiu nikogo nie przejedziecie, bo to niemozliwe, jestescie najlepszymi kierowcami na świecie itp.
No to gratuluje dobrego samopoczucia
Napisałem to z czystej życzliwości, bo widzę, że tego aspektu nie wzięliście pod uwagę
No chyba, że wzięliscie ale macie to zwyczajnie w d....