[Audi A6 C6] przelacznik swiatel po lifcie
[Audi A6 C6] przelacznik swiatel po lifcie
chlopaki jak w temacie,zmienial ktos u siebie.mozna to zrobic poprostu plug&play?jeszcze prosba jak moglby ktos sprawdzic ile kosztuje nowy w aso,bo mam do kupienia za 12e plus koszt wysylki(nowy)i nie wiem czy sie pyli 

- sir KENnY XVIII
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Szymon
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
oki,dzieki panowie za info.niestety nie zdazylem
gebels najpierw bil piane,a pozniej pogonil komu innemu,bo mu sie niechcialo paczki wyslac
no nic szukam dalej,moze sie trafi,bo napalilem sie na ten chrom
bylem dzisiaj w aso i krzyknal mi wiatrak 96e za komplet.komplet mi niepotrzebny,same pokretelko chcialem,a on mowi ze sie nie da samego kupic
dongibbon,w samym zwolle nie,ale w okolicy.kofikow juz nie odwiedzam,przejaralem sie po czterech latach i znudzilo mnie baku,baku
pozdro

dongibbon,w samym zwolle nie,ale w okolicy.kofikow juz nie odwiedzam,przejaralem sie po czterech latach i znudzilo mnie baku,baku

-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
siemka,na ebayu to wiadomo,niemiaszki szukaja jelenia.ja swoj kupilem(dzieki koledze klakson
)za 100pln
,a wczesniej tu w nl mialem okazje kupic za 50e,wiec mozna taniej znalezc tylko trzeba szukac.w aso pytalem i cena nowego to lekko ponad 90e,wiec nie wiem co to za oszolom na ebayu za 100e chce sprzedac
...pozdro