Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[serwis] - quattro service Kraków

Keda_R
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Keda_R » 23 lut 2012, 23:21

No i nie każdy musi być zadowolony. Wspominałem o tym zakładzie (bo o nim mowa ) nie żeby naganiać klientów czy namawiać kogoś żeby tam jechał ale po to żeby poinformować że akurat w moim przypadku było wszytko ok.
Ja nie mówię że są najlepsi i żeby wszyscy tam śmigali. A jak komuś ktoś coś spaprał to jak najbardziej może o tym napisać żeby inni wiedzieli że z takimi usterkami tu czy tam się nie udawać i po to jest forum. Z tym że do tego jest osobny wątek [odradzam] ;p

A to czy tam ktoś inny pojedzie czy nie to już jego własna decyzja <rotfl>

Krzyhoo
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Krzyhoo » 02 cze 2012, 10:41

Witam,

ja mam mieszane uczucia. Robiłem u nich swoje auto wiele razy, raz fajnie innym razem połowa moich życzeĂą zrobiona a reszta jakośÂ umykała, jak również płatności dla mnie nie czyste, nigdy nie wiedziałem ile części, ile robocizna, jakieś rachunki itd. zawsze na ładne oczy, no i te naprawy trwały wieki...
Jednak zdecydowanie nie mogę odmówić im znajomości pierścieni no i nieraz, wyciągneli mnie z niezłego szamba czy dzwoniłem po nich i mie ściągali, ;)

Tak więc jak widzicie, różnie bywało, ;)

Awatar użytkownika
atomboy
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: atomboy » 11 gru 2012, 23:26

Kolejny raz polecam, robiłem drobne rzeczy ale nic im nie umknęło ba! nawet zrobili więcej za tę samą cenę.

Chłopaki znają się na audicach! <okok>

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polecam (spoza Forum)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja