Kontrolka AIRBAG
Witam mam ten sam problem, czy podrzuciłbyś namiary na tego gościa co ci regenerował. Z góry wielkie dziękibart3k pisze:oddałem sensor poduszek do regeneracji i wszystko wróciło do normy. Koszt takiej regeneracji w Lublinie 120zł tylko największy problem jest z dostaniem się do niego i wymontowaniem ponieważ znajduje się on za panelem klimatronika,trzeba wszystko rozbierac.PictBridge pisze:dokładnie u mnie tez słaby akumulator był ale załapał jakoś i sie pojawiła poducha i jak rozwiązałeś ten problem ?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zenek
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
U mnie w mrozy (4 dni nie odpalany) wywaliło to samo - dziś sprawdziłem kody i mam
Widać problem ten sam. Postaram się samodzielnie poprawić/poszukać rozwiązania, w sumie trochę wnerwiające że ot tak samo z siebie pada...
Kod: Zaznacz cały
65535 - Internal Control Module Memory Error
- łapek
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Łukasz
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Kontakt:
Moja też postała 4 dni na tych dużych mrozach, odpaliła bez problemu i nagle piknięcie i wywaliło błąd.
Diesel a6-c6/ Audi A6 C6.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 2002
- Silnik: 2.7T 230KM
- Paliwo: Benzyna
Ja pierdziele mi też po 4 dniach stania na mrozie kontrolka się zapaliła. Ale nie zamierzam nic wyjmować ani regenerować i pchać się w rozbieranie kokpitu kupie kasownik i wykasuje to wszystko i tyle. Może i po iluś tam kasacjach sterownik się popsuje całkowicie ale to się robi raz do roku więc myślę że to nie problem. A cała reszta co sobie zregenerowała poleci w następną zimę na kolejną regenerację a ja kosownik w ruch i po kłopocie 
PS: Tak po za tym może ktoś z okolic olsztyna dysponuje takim kasownikiem
?

PS: Tak po za tym może ktoś z okolic olsztyna dysponuje takim kasownikiem

Piotrku... spójrz, to jest naprawdę proste z ustawieniem profilu auta: nowosci-i-komunikaty/poprawki-nowe-foru ... 00518.html
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 2002
- Silnik: 2.7T 230KM
- Paliwo: Benzyna
Piotrku... spójrz, to jest naprawdę proste z ustawieniem profilu auta: nowosci-i-komunikaty/poprawki-nowe-foru ... 00518.html
- A6 Forum - fassi1
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi A6
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD