No a ja ci bardziej mogę wyjaśnić w sprawach mechanicznych niż ustawień elektroniki wiec za dużo ci nie powiem

u mnie chodziło o to ze przepustnica nie miała 100% przepustowości,samochód pali na dotyk ale tylko wejdzie w obroty dusi sie bądź nie i gaśnie,ale gdy silnik jest nagrzany te objawy sa sporadyczne bądź żadne..dodam ze zaraz po kupnie przepustnica była czyszczona nie ze względu ze było coś nie tak tylko przy okazji jak była sprawdzana..a mimo to komputer nic nie wykazywał,doszedł do tego kumpel kumpla gazownik w warsztacie jak mu powiedzieliśmy objawy,wszedł w ustawienia zrobił adaptacje przepustnicy i samochód zaczął cykać jak nowy...wiec jeśli u ciebie to jest to, to tylko dobry koleś z kompem załatwi sprawę..aaa a tak dla jasności wszyscy na forum mówili mi ze to pompa paliwowa(ma podobne objawy wtedy,ewentualnie zawór powrotny) wiec z kumplem sprawdzaliśmy i wymienialiśmy wszystko co się dało,filtry paliwa,powietrza,sprawdzaliśmy świece,kable zapłonowe,komp pokazywał nawet sondy lambda do wymiany i coś tam jeszcze,ale po adaptacji i skasowaniu błędów nic się więcej już ponownie nie pokazało

A co do odłączenia aku.i restarcie kompa jeśli to tak jak u mnie przepustnica to nic ci to nie da niestety,no ale ja już nie będę się bawił z ta tylko wymieniam bo szkoda nerwów
[ Dodano: 2012-03-10, 18:16 ]

Interesuje mnie jeszcze tylko ta twoja jazda z pukntu A do punktu B ze pozniej po nagrzaniu jest gorzej

pytanie z tego punktu A do B jedziesz na gazie???
Nigdy nie wymuszaj pierwszeństwa, ani nie zajeżdżaj drogi starszemu samochodowi. Tamten gość prawdopodobnie nie ma nic do stracenia.