Własnie nie byłem u tego gazownika co mi montował bo mam zaliczenia, kolokwia..

Szukałem jakiegoś zakładu który by mi ta instake sprawdził bo tez nie chce jechać się kłócić a gość mi powie ze wszystko jest dobrze. Wczoraj miałem 2h przerwy i pojechałem z kolegą który pracował kiedyś w automacherze do własnie tego zakładu ale niestety tam nie maja kompa do staga i nic mi nie posprawdzają. Falowanie występuje tylko na lpg na benzynie chodzi elegancko. Spalanie w sumie sam nie wiem bo teraz jade tak że co 2,5 tys obr. zmieniam bieg tak ze nawet nie przekraczam w ogóle 3 tys obr, ale widzę ze spalanie chyba dalej będzie co najmniej 15- 16 l ( z pedałem gazu tez się obchodzę delikatnie, praktycznie nie wciskam więcej niż polowe...)

Jutro jadę do kolegi wieczorem wywalić ten drugi katalizator. W sobotę poproszę tu na forum o jakieś rady ( założę temat ), porobię zdjęcia tego co mam i tych dokumentów, bo gazownik mi regulował to wszystko na postoju- bez obciążenia. Nie wiem jak to powinno być ale czytałem ze powinno się to robić podczas jazdy tylko nie wiem jak jest własnie z tym stagiem