Nie wiem w czym dramat, jeśli spalanie średnie waha się między 9-11 litrów to nie rozumiem czego się doszukujesz. To nie rower żeby nic nie palił, tylko 2,5 i w twoim przypadku jeszcze Quattro

Widzicie może i faktycznie jestem dziwny.. Ale to z tego powodu ,że to mój pierwszy Disel w życiu i oczekiwałem błogiej oszczędności (7 góra 7,5l /100km)philiphser pisze:ale kurcze mi pali 13 l na 100km jak jade spokojnie 90km/h a na calym baku przejade ok 400 km
No Quattrem jeżdżę na codzieĂą i robię 1400km miesięcznie a to 750zł przy dzisiejszych "chorych" cenach.... Chyba luckie ,że każdy by chciał by autko paliło mniejgelu79 pisze:Nie wiem w czym dramat, jeśli spalanie średnie waha się między 9-11 litrów to nie rozumiem czego się doszukujesz. To nie rower żeby nic nie palił, tylko 2,5 i w twoim przypadku jeszcze Quattro
Wysłałem wałki do : http://www.heinrich-tuning.pl/leszek90_1990 pisze:a co robiłeś za tuning?
Poza tym to:philiphser pisze:ropniok a remont to co dokladnie robiles?
Nie.ube pisze:a dymi na czarno przy większym bucie?
Teraz pali mniej niż wcześniej.ube pisze:jak sobie zrobiłeś wałki o większym wzniosie to nie dziwne ze pali te 9l czy nawet wiecej