Tylko, ze kol. michul, ma A6C5 i w związku z tym tipa 5 biegowego. A więc sprawy z upgradem oprogramowania i adaptacja skrzyni tam nie wystepują0x4B25A pisze:potem zastanowienie się nad wymianą oraz upgradem oprogramowania i adaptacją skrzyni.

ja mam 15l tego oleju. okazalo sie ze nie bede wymienial drugi raz bo stary olej mialem czysty jak lza. jesli nie chcesz 15l moge odsprzedac 10l w oryginalnej bance. cena za 10l bez kosztow wysylki to 800zl, za 15l 1200zl platne z gory. jesli masz obawy ze platnosc z gory puszcze ta sprzedaz przez allegro. niestety zmusila mnie do tego ostatnia wysylka oleju ktory do mnie wrocil bo gosc sie rozmyslil.wojoo pisze:Szukam chętnej osoby do wspolnego zakupu 20l banki z olejem do skrzyni ZF LifeguardFluid 8
Tu jest info o tym jak to zrobić: a6-c6-tiptronik-wymiana-oleju-vt18346,90.htmwojoo pisze:Panowie, jak przywrócić adaptacje do ustawieĂą początkowych ? mam soft 050
Opowiada bzdury i to kompletene. Uciekaj od takich speców. Ostatnie oprogramowanie do naszych skrzyĂą jest o ile pamiętam z 2010 roku. I wiecej chyba już upgradów nie będzie... Jedź do porządnego serwisu a nie jakiś papraków...Panowie dzisiaj fachowiec powiedział mi że A 6 c6 nie przeprowadza się wgrywania nowych softów itd proponuje mi wymianę oleju i podłubanie coś w nastawach - chyba raczej mało wiarygodny ?