[ A6 C5 Avant] Przyciemnianie szyb - obawy
folia sie nadaje ale do zawijania kanapek.ojciec ma w suzuki szyby przyciemnione fabrycznie piecowo pewnie nie dosc ze sie nic nie rysuje to z zewnatrz nic nie widac a od srodka jasno i elegancko.jak sciemniac tylko piecowo.Ciekawe jaki diagnosta debil podbija dowodzik z ciemnymi szybami bocznymi przednimi 

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
a dlaczego wiekszosc firm zajmujacych sie takim zabiegiem przyciemniania szyb folia nie oferuje folii ktora od zewnatrz jest czarna a od srodka auta jest calkiem jasno . wiem ze koszt takiej folii jest wiekszy ale zaden diagnosta ani policjant przyczepic sie nie moze . na przegladzie przeciez robia pomiar przepuszczalnosci swiatla
rafalpe pisze:Odebrałem przed chwilą samochodzik, wszysto ok, chłopaki wymienili porysowaną folię i teraz jest LUXToperz pisze:Miłe i profesjonalne z ich stronyjeszcze raz polecam firmę http://www.przyciemnianie.com.pl Jak przyciemniać to tylko u nich
[url=http://images35.fotosik.pl/1091/f0a132f9e53af280med.jpg]Obrazek[/URL]
Ile Cię policzyli za taką przyjemność ?
Toperz pisze:Ale jak byś użył takiej folii termokurczliwej na tylnej szybie to po pierwszym jej odparowywaniu poprzez podgrzanie nie wiele by z niej zostało...Dorianek pisze:Jezeli by uzyli foli termokurczliwej takiego objawu by nie było
Co to za cymbał daje termokurczliwą na tylną szybe ;D Panowie troche wyobraźni. Ale taka prawda że w niektórych warsztatach o tym nie pamiętają.. słuszna uwaga Toperz.

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Seweryn
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.2 FSI 255KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
panowie nie zgodzę się wszystko jest kwestią foli to bzdura z tym odparowaniem