vonito pisze:ale to jest chyba minimalna grubość do jakiej można jeszcze zakładać nowe klocki
przecież inaczej trzeba by zmieniać zawsze klocki razem z klockami za każdym razem.
To to jest minimalna wartość przy jakiej zmienia się tarcze.
Dwa milimetry dla tarczy to jest dużo i uwierz mi, że nie ścierają się tak szybko jak Ci się wydaje
vonito,
nie wiem, jak Ty to robisz.. ale mnie wystarczaja tarcze na kombinacje: 2x wymiana klockow = 1x tarcza.
Nie pamietam gdzie, ale widzialem min. grubosci tarczy, przy ktorych nalezaloby juz zmienic.
no właśnie jestem pewien ze to co kolega podawał to ta wartość o której mówisz bo zawsze podaje się minimalną grubość na jaka da się jeszcze klocki założyć.
vonito pisze:no właśnie jestem pewien ze to co kolega podawał to ta wartość o której mówisz bo zawsze podaje się minimalną grubość na jaka da się jeszcze klocki założyć.
Mówię, że to jest minimalna wartość do wymiany tarcz, podzwoń popytaj, poczytaj inne fora a się przekonasz
Poniżej minimalnej wartości tarze mogą się zwichrować
dzięki kolego za artykuł
tak się dopytuję bo chyba żonie włąśnie powinienem wymienić tarcze i teraz kurde nie wiem co robić...
dzisiaj swoje oglądnę bardzo dokładnie.
Nie jest to żadna tajemnica, przepraszać za urazę nie musisz, podałem użytkownika z alledrogo i jak byś wszedł na jego stronę to byś zobaczył co on sprzedaje.
A ja przed otrzymaniem towaru nie chcę uprzedzać faktów.
Jak tylko przyjdzie przesyłka to wszystko opiszę co i jak.
Widzę że jesteś z Wrocławia, a ja jestem z Nowej Rudy to jak będziesz chciał to możemy się w połowie drogi / ÂŁagiewniki / spotkać to sobie zobaczysz towar zanim założę.
Tak że nie gniewaj się i chwilę poczekaj.
Witam jeszcze raz / sobota /
Tarcze i klocki hamulcowe przyszły wczoraj - przyjechałem bardzo późno z pracy i już tematu nie podejmowałem.
Wygląda na to że wszystko jest oryginał .
wszystkie elementy posiadają znaczek Audi i napis : Kulczyk Tradex - ul. Krańcowa 44- Poznań
Koszt z przesyłką / cały komplet / 1660 zł.
Tarcza tył
Tarcza przód
Klocki hamulcowe
Zdjęcia nie są najlepszej jakości bo są robione telefonem komórkowym.
Dzisiaj rano biorę się za wymianę.
ÂŻyczę Wszystkim aby ÂŚwięta Bożego Narodzenia przyniosły radość,
pokój oraz wzajemną życzliwość.
By stały się źródłem wzmacniania ducha.
Ostatnio zmieniony 24 gru 2011, 19:35 przez camelllcamelll, łącznie zmieniany 1 raz.
camelllcamelll, widzę, że zamawiałeś także klocki Ja może na wiosnę będę prawdopodobnie przerabiał temat klocków (tarcze jeszcze dobre), więc trzeba będzie się zastanowić nad supplier'em tych części Ile za komplet klocków (przód i tył)?