Niemiecka technologia na amerykańskich chromach 20"
Powiem tak lampy są ok wyglądają po prostu bajecznie świecą też ok tu macie linka do aukcji na której ja brałem http://allegro.pl/audi-a6-97-01-reflekt ... 05503.html 

Nie nie juz tak zostają dużo gorzej nie wygląda a teraz gdy jest już wcześniej ciemno to lepiej mi się jeździ czy parkuje i przynajmniej psy nie mają się do czego przyp.....Szybki już tak zostawiasz, czy będziesz ściemniać?

Ostatnio zmieniony 13 gru 2011, 22:40 przez The Rock, łącznie zmieniany 2 razy.
- Michałł
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 2013
- Moje auto: Q5
- Nadwozie: Van
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
The Rock, Hah wiesz ,ze jakiś czas temu też wpadłem na taki pomysł ale na razie brak funduszy mnie ogranicza
Ale już nie mogę sie doczekać jak u mnie będzie to wyglądać Shadow pięknie brzmi :D
Aha i mógłbyś podesłac mi na PW zdjęcia lusterek z bliska i jak to zrobiłeś i co do dachu ile wyniosło Cie to wszytsko bo ardzo chciałbym u siebie zrobić
Auto świetnie się prezentuje
aż na mój ślub o ile będzie chyba ,ze księdzem zostanę to na wyświecenie mnie zawieziesz :D

Aha i mógłbyś podesłac mi na PW zdjęcia lusterek z bliska i jak to zrobiłeś i co do dachu ile wyniosło Cie to wszytsko bo ardzo chciałbym u siebie zrobić

Auto świetnie się prezentuje

Forum Audi A6
Klub A6
A6 Forum
Klub A6
A6 Forum
Dzięki chłopaki za komentarze na stronie 17 jest zrobiony spis rzeczy i koszty które dołożyłem do samochodu dach jest oklejony folią a lusterka malowane
Michał a po za tym grill shadow to koszty znikome 60zł a6-all-grill-shadow-line-by-the-rock-granul-vt24558.htm tu masz cały opis jak zrobić :P
Parę zdjęć z lata
![Obrazek]()
Byle do lata

Parę zdjęć z lata
Byle do lata

Ostatnio zmieniony 02 mar 2012, 21:39 przez The Rock, łącznie zmieniany 1 raz.