[All]Co sądzicie o skrzyni biegow Multitronic w Audi A6
adres do "doktora "
http://www.sserwis.pl/start_pl.php
ja już po remoncie tzn 7 lamelka sterowniki itp itd
jeszcze będzie wymiana oleju na 30 tysi po remoncie a potem już jak zawsze tzn co 60 tysi
ale jestem bardzo zadowolony
http://www.sserwis.pl/start_pl.php
ja już po remoncie tzn 7 lamelka sterowniki itp itd
jeszcze będzie wymiana oleju na 30 tysi po remoncie a potem już jak zawsze tzn co 60 tysi
ale jestem bardzo zadowolony
Niestety pan Sopa nie leczy multi z LPG.fassi1 pisze:Ja mam multi i jestem bardzo zadowolony.Pukam w niemalowane oby chodziła jak najdłużej bezawaryjnie. Super się zbiera i całkiem oszczędny a komfort naprawde wyśmienity. Jak coś nawali to dzwonie do Sopy umawiam się na termin i doktor będzie ją leczył. Oby jak najdłużej nie musiał.
Pozdro
http://www.sserwis.pl/start_pl.php?kate ... wis.rez_pl
mc
-
- Forum Audi A6 / A7
Parę dni temu nabyłem w Szwajcarii Audi a6 C5 3.0 w multitronicu po zwiezieniu do polski okazało się że przy jeździe stałą prędkością biegi się jak by zmieniają i czuć szarpnięcia po podłączaniu pod komputer pokazuje w opisie błędu żę są jakieś zwarcia problem z masą czy coś takiego . . ktoś wie jakie koszty naprawy ? Miał ktoś podobne objawy ? Domyślam się że sterownik do wymiany . .
-
- Forum Audi A6 / A7
Podjedz do skrzyniarza. Byc moze wiazka tylko sie przetarla i jest zwarcie. U mnie tak bylo.ludek1988 pisze:Parę dni temu nabyłem w Szwajcarii Audi a6 C5 3.0 w multitronicu po zwiezieniu do polski okazało się że przy jeździe stałą prędkością biegi się jak by zmieniają i czuć szarpnięcia po podłączaniu pod komputer pokazuje w opisie błędu żę są jakieś zwarcia problem z masą czy coś takiego . . ktoś wie jakie koszty naprawy ? Miał ktoś podobne objawy ? Domyślam się że sterownik do wymiany . .
The force will be with you...always
philiphser pisze:Podjedz do skrzyniarza. Byc moze wiazka tylko sie przetarla i jest zwarcie. U mnie tak bylo.ludek1988 pisze:Parę dni temu nabyłem w Szwajcarii Audi a6 C5 3.0 w multitronicu po zwiezieniu do polski okazało się że przy jeździe stałą prędkością biegi się jak by zmieniają i czuć szarpnięcia po podłączaniu pod komputer pokazuje w opisie błędu żę są jakieś zwarcia problem z masą czy coś takiego . . ktoś wie jakie koszty naprawy ? Miał ktoś podobne objawy ? Domyślam się że sterownik do wymiany . .
Pocieszyłeś mnie, polecisz kogoś w województwie lubelskim lub w okolicach warszawy ?
-
- Forum Audi A6 / A7
nie polece bo ja z zachodniopomorskiegoludek1988 pisze:philiphser pisze:Podjedz do skrzyniarza. Byc moze wiazka tylko sie przetarla i jest zwarcie. U mnie tak bylo.ludek1988 pisze:Parę dni temu nabyłem w Szwajcarii Audi a6 C5 3.0 w multitronicu po zwiezieniu do polski okazało się że przy jeździe stałą prędkością biegi się jak by zmieniają i czuć szarpnięcia po podłączaniu pod komputer pokazuje w opisie błędu żę są jakieś zwarcia problem z masą czy coś takiego . . ktoś wie jakie koszty naprawy ? Miał ktoś podobne objawy ? Domyślam się że sterownik do wymiany . .
Pocieszyłeś mnie, polecisz kogoś w województwie lubelskim lub w okolicach warszawy ?

The force will be with you...always