Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[All]Co sądzicie o skrzyni biegow Multitronic w Audi A6

Wszystko co dotyczy skrzyń biegów oraz układów napędowych, nie przywiązane stricte do konkretnego modelu włącznie z innymi pojazdami.
darek858
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: darek858 » 23 mar 2011, 21:30

Hej A możęsz podać namiary na tego lekarza aut w polsce bo właśnie się wybieram na urlop . :)

Awatar użytkownika
toso92
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: toso92 » 24 mar 2011, 07:40

adres do "doktora "
http://www.sserwis.pl/start_pl.php

ja już po remoncie tzn 7 lamelka sterowniki itp itd
jeszcze będzie wymiana oleju na 30 tysi po remoncie a potem już jak zawsze tzn co 60 tysi
ale jestem bardzo zadowolony

darek858
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: darek858 » 24 mar 2011, 07:53

A pochwalisz się jaki koszt jest tej operacji ? Założyłem nowy temat odnośnie tej skrzyni ,może jesteś bardziej obcykany w tych autach jak byś miał chwile to zajrzyj tam może ty mi coś powiesz ? :>

Awatar użytkownika
mc
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: mc » 24 mar 2011, 09:59

fassi1 pisze:Ja mam multi i jestem bardzo zadowolony.Pukam w niemalowane oby chodziła jak najdłużej bezawaryjnie. Super się zbiera i całkiem oszczędny a komfort naprawde wyśmienity. Jak coś nawali to dzwonie do Sopy umawiam się na termin i doktor będzie ją leczył. Oby jak najdłużej nie musiał.
Pozdro
Niestety pan Sopa nie leczy multi z LPG.
http://www.sserwis.pl/start_pl.php?kate ... wis.rez_pl

mc

sprinter
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: sprinter » 09 gru 2011, 18:04

Witam. To znaczy że Pan Sopa nie wymieni mi oleju w multi bo mam instalację gazową??? Przecież to śmieszne szczególnie w tych czasach gdzie benzyna kosztuje 5,60!!!!!!!!!!!!!!!
ŁUKASZ

philiphser
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: philiphser » 09 gru 2011, 19:58

mc powaznie mr Sopa nie dotknie skrzyni bo masz LPG hahahah bez komentarza :)
The force will be with you...always

sprinter
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: sprinter » 09 gru 2011, 21:37

Witam. Po prostu tam pojadę i tyle. Wcale nie musiałem wiedzieć że tak jest. Zaryzykuję umówię się i pojadę. Pozdrawiam . <rotfl>
ŁUKASZ

Andrzej Doc

Post autor: Andrzej Doc » 24 wrz 2013, 14:04

Parę dni temu nabyłem w Szwajcarii Audi a6 C5 3.0 w multitronicu po zwiezieniu do polski okazało się że przy jeździe stałą prędkością biegi się jak by zmieniają i czuć szarpnięcia po podłączaniu pod komputer pokazuje w opisie błędu żę są jakieś zwarcia problem z masą czy coś takiego . . ktoś wie jakie koszty naprawy ? Miał ktoś podobne objawy ? Domyślam się że sterownik do wymiany . .

philiphser
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: philiphser » 24 wrz 2013, 14:19

ludek1988 pisze:Parę dni temu nabyłem w Szwajcarii Audi a6 C5 3.0 w multitronicu po zwiezieniu do polski okazało się że przy jeździe stałą prędkością biegi się jak by zmieniają i czuć szarpnięcia po podłączaniu pod komputer pokazuje w opisie błędu żę są jakieś zwarcia problem z masą czy coś takiego . . ktoś wie jakie koszty naprawy ? Miał ktoś podobne objawy ? Domyślam się że sterownik do wymiany . .
Podjedz do skrzyniarza. Byc moze wiazka tylko sie przetarla i jest zwarcie. U mnie tak bylo.

Andrzej Doc

Post autor: Andrzej Doc » 24 wrz 2013, 14:33

philiphser pisze:
ludek1988 pisze:Parę dni temu nabyłem w Szwajcarii Audi a6 C5 3.0 w multitronicu po zwiezieniu do polski okazało się że przy jeździe stałą prędkością biegi się jak by zmieniają i czuć szarpnięcia po podłączaniu pod komputer pokazuje w opisie błędu żę są jakieś zwarcia problem z masą czy coś takiego . . ktoś wie jakie koszty naprawy ? Miał ktoś podobne objawy ? Domyślam się że sterownik do wymiany . .
Podjedz do skrzyniarza. Byc moze wiazka tylko sie przetarla i jest zwarcie. U mnie tak bylo.

Pocieszyłeś mnie, polecisz kogoś w województwie lubelskim lub w okolicach warszawy ?

philiphser
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: philiphser » 24 wrz 2013, 14:42

ludek1988 pisze:
philiphser pisze:

Pocieszyłeś mnie, polecisz kogoś w województwie lubelskim lub w okolicach warszawy ?
nie polece bo ja z zachodniopomorskiego :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja