Aha, powiedz mi jedno. Jak te LEDy są za małe? Skoto ORI sa 35mm a te są 36mm... to nie bardzo rozumiem. Rozwiń proszę tę myśl
[A6 C6] Wymiana oświetlenia wewnętrznego na LED
-
0x4B25A
rzecz jest raczej prosta wyciagając stare (chyba blaszek tyle nie rozciągłem) to wkładając ledy miałem luzu + - 2 do 3mm zmierzył bym stare ale jestem znów w pracy poza granicą , a one dostały w domu0x4B25A pisze:chako, no to super. Jeszcze raz gratuluję moduJak uda Ci się dobre fotki zrobic to wrzuć!
Aha, powiedz mi jedno. Jak te LEDy są za małe? Skoto ORI sa 35mm a te są 36mm... to nie bardzo rozumiem. Rozwiń proszę tę myśl
nie mam pojęcia czym to jest ale 36 jest też ok i może lepiej nie kombinowac
Pozdrawiam chako 
moja siksa z ledami na rejestracji w prawdzie rok temu zdjecie robione ale ... ale ...
dla porownania w oddali zwykle c5w w kabinie
![Obrazek]()
a takie ledy zamontowalem
![Obrazek]()
dla porownania w oddali zwykle c5w w kabinie

a takie ledy zamontowalem

Ostatnio zmieniony 28 lis 2011, 09:30 przez mad_ar2, łącznie zmieniany 1 raz.
audi sie nie psuje! audi sie zuzywa!!
IAM - 187,43 g/s![]:-> ]:->](https://a6klub.pl/images/smilies/diabelek.gif)
IAM - 187,43 g/s
Mam pytanko, czy u was pakiet ambilight swieci tak slabo ? ustawienia w MMI przekrecone na full a pod nogami swieci ledwo ledwo, natomiast w drzwiach w tapicerce prawie nie widac nawet wieczorem, moja zona do niedawna nawet nie wiedziala ze tam cos swieci do poki jej nie powiedzialem.
Jezeli natomiast chodzi o ledy w tablicy rejestracyjnej to swieci bardzo mocno, oswietla pol chodnika
Mam takie dokladnie zarowki:
Allegro
Pozdrawiam
Jezeli natomiast chodzi o ledy w tablicy rejestracyjnej to swieci bardzo mocno, oswietla pol chodnika
Allegro
Pozdrawiam
-
0x4B25A
- UneeK
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Tomek
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
jokers pisze:Mam pytanko, czy u was pakiet ambilight swieci tak slabo ? ustawienia w MMI przekrecone na full a pod nogami swieci ledwo ledwo, natomiast w drzwiach w tapicerce prawie nie widac nawet wieczorem, moja zona do niedawna nawet nie wiedziala ze tam cos swieci do poki jej nie powiedzialem.
Allegro
Pozdrawiam
U mnie świeci dość mocno tzn. ambilight mam skręcone na 1/2 - miałem za jasno w aucie... Sprawdź, czy zaczynają mocniej świecić podnóżki gdy otwierasz drzwi...