Witam od niedawna posiadam Audi A6 C4 2.6 V6 AVANT i mam parę problemów a mianowicie
1. Parujące szyby poczytałem i znalazłem kilka podpowiedzi a mianowicie wyczyściłem kanały, którymi spływa woda z tyłu jak i z przodu, ale dalej parują znalazłem ze cały czas otwarte są klapki od obiegu otwartego i zamkniętego w klapce za schowkiem znalazłem wisząca sprężynkę, ale nie wiem gdzie ona powinna być zamocowana na klapce jest miejsce, ale nie widzie z drugiej strony gdzie powinien być mocowana ta sprężynka
2. Słabe światła przy żarówce mam tylko 13v a na akumulatorze mam 14.2V
3. Przy wentylatorze i przy obudowie filtra kabinowego nie są podłączone wężyki podciśnieniowe czy tak ma być??
[A6 C4] [ ABC 2.6 150 KM] Problemy z światłami parowaniem sz
[A6 C4] [ ABC 2.6 150 KM] Problemy z światłami parowaniem sz
Ostatnio zmieniony 04 gru 2011, 13:46 przez Silwer, łącznie zmieniany 1 raz.
Parowanie ustapuło tylko na razie prowizoryczne zamknąłem klapkę od obiegu zamkniętego bo dalej nie wiem gdzie dać tą sprężynkę tamte kratki z tylu są drożne
co do podciśnień to jedno koło wentylatora powinno być nie podłączone a to drugie goło nagrzewnicy powinno być podłączone tylko za groma nie wiem gdzie
co do świateł poprawiły się bo znalazłem zaśniedziałe kabelki i trochę poczyściłem a jeszcze mam pytanko czy w tym modelu były montowane przekaźniki
co do podciśnień to jedno koło wentylatora powinno być nie podłączone a to drugie goło nagrzewnicy powinno być podłączone tylko za groma nie wiem gdzie
co do świateł poprawiły się bo znalazłem zaśniedziałe kabelki i trochę poczyściłem a jeszcze mam pytanko czy w tym modelu były montowane przekaźniki