Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[ A6 C5] Padł panel klimatronika?

Układ chłodzenia, ogrzewanie i klimatyzacja
ODPOWIEDZ
jaro89
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[ A6 C5] Padł panel klimatronika?

Post autor: jaro89 » 28 lis 2011, 10:07

Witam. od wczoraj mam wielki problem z ogrzewaniem, nawiewem klima - dosłownie wszystkim. Byłem w sobote na wymianie oleju u kolegi. Olej zmienił wszystko fajnie ale zapytał mnie czy moze sobie kompa podlaczyc do auta, bo kupil sobie jakis program i chce sprobowac czy to działa, dodam ze nigdy wczesniej wspomniany kolega komputera do zadnego auta nie podlaczal. Podpial sie zadnyc bledów nie wykrylo, odłaczał wiec rozne czujniki zeby sprawdzic czy wykryje jakis bład, na koniec wszystko niby podlaczyl, ja wziałem auto odstawilem do garazu i czesc. Wczoraj wsiadam do auta i zauwazylem ze panel dwustrefowej klimy nie podswietla sie, nie działa nawiew, dosłownie nic; w samochodzie zimno szyby zaparowane a klimatronik wygaszony z niewiadomych powodów. Co Wy na to? jakies sugestie? z góry dziekuje za pomoc.

daniel1997

Post autor: daniel1997 » 28 lis 2011, 17:56

jaro89, kolego podjedź do kogoś kto zna się na diagnostyce komputerowej i niech sprawdzi co jest nie tak,może kolega coś namieszał.

długi2
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Kuba
Rocznik: 2004
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0TDI 140KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel

Post autor: długi2 » 28 lis 2011, 20:14

Sorki za może głupie pytanie ( bez obrazy) ale różne osoby już widziałem na forum , na klimatroniku jest przycisk on/off czy jest włączony panel klimy?
Wyindywidualizowałem się z rozentuzjazmowanego tłumu audi
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja