Niewiele mi to mówi z tąd pytanie... Wozidło z niemcowni i ma najechane 220 tysi. Puki co "nic sie nie dzieje" (odpukać tfu tfu) ale dobra wiedza nigdy nie jest zła

Szukaj silnika od mitsubishi oznczenie BWC z DPF-em BSY bez DPF-aadamswiatek pisze:Sorrki że wtrącam. Ale skoro nikt nie może mi powiedzieć czy można zamontować silnika CAG
w audi z 2007 roku, to może mi ktoś podpowie jaki silnik można włożyć-zastąpić mój wysłużony BRE albo da jakiś namiar do jakiegość warsztatu który się tym zajmuje i poradzi mi w tej kwestii.
Peter22 pisze:Szukaj silnika od mitsubishi oznczenie BWC z DPF-em BSY bez DPF-aadamswiatek pisze:Sorrki że wtrącam. Ale skoro nikt nie może mi powiedzieć czy można zamontować silnika CAG
w audi z 2007 roku, to może mi ktoś podpowie jaki silnik można włożyć-zastąpić mój wysłużony BRE albo da jakiś namiar do jakiegość warsztatu który się tym zajmuje i poradzi mi w tej kwestii.
zobacz jakie masz przewody od płynu jak twarde to najprawdopodobnie glowica.satch pisze: Czy ubywający płyn chłodniczy to na pewno głowica i jakie są objawy![]()
auto ma najechane dopiero 110 tys i już głowica , wierzyć się nie chce
Zauważyłem też małe plamy pod autem , więc jest chyba jakiś wyciek , czy to może byc objaw pękniętej głowicy
pzdr
Jesli ty nie masz DPF-a u siebie , to nie masz problemu . A jesli masz DPF to jesli kupisz silnik w ktorym nie było DPF-a to u siebie musisz wyalic DPFadamswiatek pisze:Peter22 pisze:Szukaj silnika od mitsubishi oznczenie BWC z DPF-em BSY bez DPF-aadamswiatek pisze:Sorrki że wtrącam. Ale skoro nikt nie może mi powiedzieć czy można zamontować silnika CAG
Dzięki Peter22. A jaka jest różnica PDF lub nie???