hej!!
ostatnio zauwazylem ze jak ustawie sobie na np minimalna sile nawiewu to czasem mi ja sam podnosi, jakies pomysly??
[ A6 C5] sam zmienia sile nawiewu
[ A6 C5] sam zmienia sile nawiewu
MALUSKI55 POZDRAWIAM
-
- Forum Audi A6 / A7
u mnie AUTO działa tak , że zmienia sobie klapy grzania dół - środek - góra i schodzi z obrotów wentylatora po osiagnieciu zadanej temperatury a następnie "miesza" powietrze aby ja utrzymać
z kolei manualne nastawienie i tak po pewnym czasie np. podczas grzania samo podniesie siłe nadmuchu np o 3 kreski po osiagnieciu odpowiedniej temp płynu - za posrednictwem czujnika do ECU
madre urządzonko - komfort pełna gębą 
z kolei manualne nastawienie i tak po pewnym czasie np. podczas grzania samo podniesie siłe nadmuchu np o 3 kreski po osiagnieciu odpowiedniej temp płynu - za posrednictwem czujnika do ECU

1.8 Turbo znam jak własną kieszeń. Obecnie Garret GT28RS, wtryski 350ccm, Remap VTG, DP, IC N. W planach Zakucie Wossnerr i GT56RS. Służę VAS`em.
BLACK EDITION Mod poczatek ----->
Regulamin Punkt 27
BLACK EDITION Mod poczatek ----->
Regulamin Punkt 27
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jurek
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Niby komfort, ale nie lubię jak coś jest mądrzejsze ode mnie.
Zwłaszcza gdy jest to auto które samo sobie zarządza siłą nawiewu.
Częściej mnie to irytuje niż cieszy, ale tak to już jest, trzeba to zaakceptować.
Zauważyłem też że jak samo sobie zwiększy nawiew a ja kliknę zmniejszenie nawiewu, to później auto się już w to nie wtrąca.

Częściej mnie to irytuje niż cieszy, ale tak to już jest, trzeba to zaakceptować.
Zauważyłem też że jak samo sobie zwiększy nawiew a ja kliknę zmniejszenie nawiewu, to później auto się już w to nie wtrąca.