W moich wcześniejszych postach dopytywałem się o różnice między skrętny a nie skrętnym z racji tego ,że jakby Dominik nie wysyłał lamp to kupiłbym używki i wysłał mu do przeróbki ,później przełożył swoje i sprzedał ,ale skoro Dominik wysyła a my swoje odsyłamy nie ma potrzeby kupować drugich.
[ A6 C6] Fabrycznie światła ledowe RS 6
- M1A1
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Marian
- Rocznik: 2003
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Też jestem po rozmowie z Dominikiem i właśnie tak jak marian_17 napisał,Dominik wysyła lampy ,my je przekładamy i odsyłamy stare,w opcji jest również chromowanie odbłyśnika i żarówki ksenonowe o barwie 6000K,oczywiście za dopłatą ,wszystko do dogadania.
W moich wcześniejszych postach dopytywałem się o różnice między skrętny a nie skrętnym z racji tego ,że jakby Dominik nie wysyłał lamp to kupiłbym używki i wysłał mu do przeróbki ,później przełożył swoje i sprzedał ,ale skoro Dominik wysyła a my swoje odsyłamy nie ma potrzeby kupować drugich.
Wykonane
-lampy przednie LED wykonane 17.11.2012, APS plus, ledy całego auta+tablica, AMI, Polskie menu
-lampy przednie LED wykonane 17.11.2012, APS plus, ledy całego auta+tablica, AMI, Polskie menu
-
0x4B25A
-
0x4B25A
Ja byłem: jak dobrze pamiętam Dominik to jego syn
Auto - Lampy
Sławomir Przydatek
ul. Nad ÂŁąkami 7 , 64-920 Piła
tel. kom: +48 502 66 56 28
tel. stacjonarny: 067 351 51 51
e-mail: auto-lampy.slawek@wp.pl
gg: 9094908
a byłem dziś na stacji diagnostycznej żeby sprawdzić ustawienie świateł, musieli wyregulować, światła były trochę rozstrzelone,ale już jest ok.
![Obrazek]()
Auto - Lampy
Sławomir Przydatek
ul. Nad ÂŁąkami 7 , 64-920 Piła
tel. kom: +48 502 66 56 28
tel. stacjonarny: 067 351 51 51
e-mail: auto-lampy.slawek@wp.pl
gg: 9094908
a byłem dziś na stacji diagnostycznej żeby sprawdzić ustawienie świateł, musieli wyregulować, światła były trochę rozstrzelone,ale już jest ok.

-
0x4B25A
Ty no teraz to mnie zabiłeś nie znam się na tym ,gościo podjechał do swojego przyrządu do ustawiania mówił że są rozstrzelone za pomocą dwóch śrub regulował, widziałem wzornik i było widać że jest za wysoko, wracając z Piły wieczorem wydawało mi się że światła święcą inaczej za wysoko dlatego podjechałem na stację, zobaczę jeszcze dziś wieczorem czy coś się zmieniło.
-
0x4B25A