[ A6 C6] Fabrycznie światła ledowe RS 6
-
- Forum Audi A6 / A7
No jeszcze raz dzięki za wszelkie informacje.Do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze ceny za cały ten szpas. W tym temacie to może wypowiedziały się Kolega Dominik lub inni Koledzy, którzy proponują taką pomoc(w celu informacji,a nie reklamy oczywiście;)) Jakby ktoś mógł się podzielić jakimiś fotkami to byłoby super.
Z tego co widze na allegro wstawienie "paska" led w Pile kosztuje około 1400zł.
Np ja jak mam bixenon bez led a chciałbym mieć led. To nie taniej byłoby kupić lampy bixenon z led, ale bez przetwornicy i żarnika, jest tego pełno na allegro i kosztują około 250 - 300zł sztuka. Więc czy nie taniej jest zrobic tak zeby kupić te lampy i ze swoich oryginalnych przerzucic żarnik i przetwornice?
Czy dodakowo trzeba te lampy programować? jesli tak to ile taki zabieg kosztuje? orientuje sie ktos ?
Np ja jak mam bixenon bez led a chciałbym mieć led. To nie taniej byłoby kupić lampy bixenon z led, ale bez przetwornicy i żarnika, jest tego pełno na allegro i kosztują około 250 - 300zł sztuka. Więc czy nie taniej jest zrobic tak zeby kupić te lampy i ze swoich oryginalnych przerzucic żarnik i przetwornice?
Czy dodakowo trzeba te lampy programować? jesli tak to ile taki zabieg kosztuje? orientuje sie ktos ?
WYKONANE MODY:
- Przednie lampy poliftowe LED
- Tylnie lampy Full LED
- Alu Audi S5 19"
- Polskie MENU
- Podświetlenie rejestracji LED
- Całe auto biała perła
- Końcówki tłumików 90mm
- CHIP + 46KM - Dzieki GCS Tuning
- Tylnie lampy Full LED
- Alu Audi S5 19"
- Polskie MENU
- Całe auto biała perła
- Końcówki tłumików 90mm
pewnie ze lepiej kupic z alledrogo lampy z ledami za 400-600zł ale tam są w 99.9% popalone ori.ledy i caly pic na tym polega ze gosciu z Piły wymienia te ledy na poprawione co sie ponoc nie palą
nio chyba ze umiesz sobie sam rozkleic lampe i wymienic ledy to gra warta swieczki
lampy uszkodzone około 500zł do tego nowe diody ledowe drugie 500 zł i do tego robota
zawsze pare stowek w kieszeni 
![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
nio chyba ze umiesz sobie sam rozkleic lampe i wymienic ledy to gra warta swieczki

lampy uszkodzone około 500zł do tego nowe diody ledowe drugie 500 zł i do tego robota

no ale na allegro niektorzy pisza ze 100% sprawne ledy maja ich sprzedawane lampy.
Jesli ktos moze to niech poda mi na priv numer do tego Dominika.
Biorąc pod uwage jeszcze ze do Piły mam ponad 500km ...
Z tego co mowicie jest jeszce opcja wysyłki. Czyli ja wysyłam do niego swoje lampy i on mi odsyła z ledami ? Czy jak ?
Jesli ktos moze to niech poda mi na priv numer do tego Dominika.
Biorąc pod uwage jeszcze ze do Piły mam ponad 500km ...
Z tego co mowicie jest jeszce opcja wysyłki. Czyli ja wysyłam do niego swoje lampy i on mi odsyła z ledami ? Czy jak ?
WYKONANE MODY:
- Tylnie lampy Full LED
- Alu Audi S5 19"
- Polskie MENU
- Całe auto biała perła
- Końcówki tłumików 90mm
- Tylnie lampy Full LED
- Alu Audi S5 19"
- Polskie MENU
- Całe auto biała perła
- Końcówki tłumików 90mm
Hej,
Jestem już po montażu ledów. Zdecydowałem się jednak na te od A6 a nie od RS6. Jeżeli chodzi o same lampy to szczerze polecam - dzień do nocy w SPAM do moich bixenonów.
Ale wie to każdy kto się zdecydował na taką zmianę. Fabiano dzięki za kontakt z Dominikiem. Chciałbym teraz sobie jeszcze zmienić lusterka na poliftowe - ale to już chyba nie miejsce na ten wątek. Pozdr.
Jestem już po montażu ledów. Zdecydowałem się jednak na te od A6 a nie od RS6. Jeżeli chodzi o same lampy to szczerze polecam - dzień do nocy w SPAM do moich bixenonów.
Ale wie to każdy kto się zdecydował na taką zmianę. Fabiano dzięki za kontakt z Dominikiem. Chciałbym teraz sobie jeszcze zmienić lusterka na poliftowe - ale to już chyba nie miejsce na ten wątek. Pozdr.
Tzn jakie wcześniej miałeś lampy, że jest taka różnica w ilości światła? Chyba, że chodzi ci o wygląd.ddsd9 pisze: Jeżeli chodzi o same lampy to szczerze polecam - dzień do nocy w SPAM do moich bixenonów.
Post ten wyraża opinie autora w dniu dzisiejszym. Nie może on być wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany
poglądów, bez podawania przyczyny.
poglądów, bez podawania przyczyny.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A7 4G
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
z tego co mi wiadomo to jesli auto ma bixenon to ma xenon na zwykłych i długich.
Odpowiada za to jeden żarnik który jest w soczewce. Tylko odsłania sie jakas przysłona i świeci "wyżej".
Więc kolego Wojoo, to Ty źle zrozumiałeś kolege Kamilosa:)
Odpowiada za to jeden żarnik który jest w soczewce. Tylko odsłania sie jakas przysłona i świeci "wyżej".
Więc kolego Wojoo, to Ty źle zrozumiałeś kolege Kamilosa:)
WYKONANE MODY:
- Tylnie lampy Full LED
- Alu Audi S5 19"
- Polskie MENU
- Całe auto biała perła
- Końcówki tłumików 90mm
- Tylnie lampy Full LED
- Alu Audi S5 19"