[A6 C5] LED, felgi 18"- new image mojej pieknej :>
mialem male problemy ze wstawieniem fotek, kilka razy ladowalo mi te same, ale juz opanowane <kijem>
Gdy widze audice to kwice
a ocy mi swicol jak znice
NOWE FOTY!! lampy, felgi 18"
zapraszam do ogladania:
a6-c5-moja-pistacja-vt4386.htm
zapraszam do ogladania:
- Grzesiek991
- Forum Audi A6 / A7
witam ponownie, nudzilo mi sie w domu wiec postanowilem zaktualizowac troszke temat i napisac co sie zmienilo
od kupna minely jakies dwa miechy i do tego czasu wymienilem: olej z filtrami na castrola 10w40, swiece bo sie okazalo ze dwie sa spalone a trzecia na wykonczeniu na beru, radyjko concerta l na concerta ll (na CD), juz leza w domu ale jeszcze nie zmienilem klamek wewnetrznych bo byly poprzecierane i mnie strasznie denerwuja
na dniach bede robil: oba przeguby, pompke sprzegla i czujnik hamulca
do wiosny musze kupic fele 18 z oponami a ponadto audiczka idzie do lakiernika bo jakis cycek na parkingu przeszlifowal mi blotnik a wtedy mam zamiar tez porobic kilka zaprawek bo rdza chce sie dobrac ( :shock: ) i pomalowac dokladki
jak chcecie to macie kilka pogladowych fotek ale niestety slabej jakosci:
![Obrazek]()
![Obrazek]()
[ Dodano: 2009-04-24, 19:57 ]
no i stalo sie
gosc w fordzie transicie stuningowal mi dupe w audicy... do wymiany lampa, zderzak, klapa, blotnik... najgorzej ze przestawilo caly blotnik i doszedl do drzwi ze sie ciezej zamykaja, nie wiem jeszcze dokladnie jak plastiki w bagarzniku aleniektore zaczepy mogly sie pourywac
zalamka
[ Dodano: 2009-04-25, 18:12 ]
fotki z wczorajszego zajscia:
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
od kupna minely jakies dwa miechy i do tego czasu wymienilem: olej z filtrami na castrola 10w40, swiece bo sie okazalo ze dwie sa spalone a trzecia na wykonczeniu na beru, radyjko concerta l na concerta ll (na CD), juz leza w domu ale jeszcze nie zmienilem klamek wewnetrznych bo byly poprzecierane i mnie strasznie denerwuja
na dniach bede robil: oba przeguby, pompke sprzegla i czujnik hamulca
do wiosny musze kupic fele 18 z oponami a ponadto audiczka idzie do lakiernika bo jakis cycek na parkingu przeszlifowal mi blotnik a wtedy mam zamiar tez porobic kilka zaprawek bo rdza chce sie dobrac ( :shock: ) i pomalowac dokladki
jak chcecie to macie kilka pogladowych fotek ale niestety slabej jakosci:
[ Dodano: 2009-04-24, 19:57 ]
no i stalo sie
gosc w fordzie transicie stuningowal mi dupe w audicy... do wymiany lampa, zderzak, klapa, blotnik... najgorzej ze przestawilo caly blotnik i doszedl do drzwi ze sie ciezej zamykaja, nie wiem jeszcze dokladnie jak plastiki w bagarzniku aleniektore zaczepy mogly sie pourywac
zalamka
[ Dodano: 2009-04-25, 18:12 ]
fotki z wczorajszego zajscia:
zapraszam do ogladania:
zapraszam do ogladania:
surowy, nie tylko ledy ale i dokladki w kolor
przynajmniej taki jest plan

zapraszam do ogladania:
zapraszam do ogladania:
w poniedzialek umowilem sie z gosciem co wycenia, i nie ukrywam ze licze na wmiare konkretna sumke
zapraszam do ogladania:
zapraszam do ogladania:
witam, chcialem poinformowac ze audiczka jeszczce stoi u lakiernika, ale wyglada juz coraz lepiej, jednak nie kupowalem cwiartki bo lakiernik stwierdzil ze niema sensu wycinac i wspawywac nowego elementu - bardzo ladnie to wyklepal - nawet zdjecia zrobilem ale nie mam przy sobie kabla zeby je zaladowac na kompa ![;] ;]](https://a6klub.pl/images/smilies/krzywy.gif)
niestety moje kochanie postoi jeszcze chwile bo bedzie robiony jeszcze przedni blotnik i kilka pierdolek, ale chce zrobic autko na tip-top
p.s. zastanawialem sie co za zderzak kupilem bo jest troche inny niz moj stary i dopiero dzisiaj sie zorientowalem jak zostal zalozony na auto, ciekawe czy sie odrazu zorientujecie co to jak wrzuce zdjecia, pzdr
[ Dodano: 2009-06-03, 19:05 ]
obiecane foty:
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![;] ;]](https://a6klub.pl/images/smilies/krzywy.gif)
niestety moje kochanie postoi jeszcze chwile bo bedzie robiony jeszcze przedni blotnik i kilka pierdolek, ale chce zrobic autko na tip-top
p.s. zastanawialem sie co za zderzak kupilem bo jest troche inny niz moj stary i dopiero dzisiaj sie zorientowalem jak zostal zalozony na auto, ciekawe czy sie odrazu zorientujecie co to jak wrzuce zdjecia, pzdr
[ Dodano: 2009-06-03, 19:05 ]
obiecane foty:
zapraszam do ogladania:
zapraszam do ogladania:
- stasiuszef
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
- piterrr A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.9TDI AWX 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
tak myslalem ze mozecie nie zgadnac
zderzak jest od amerykanca...
na poczatku chcialem go wymienic na normalny ale stwierdzilem ze zaryzykuje bo podoba mi sie ta dolna dokladka...
rozmawialem dzisiaj z lakiernikiem to mowil ze moze do konca tygodnia skonczy - nie moge sie doczekac
[ Dodano: 2009-07-31, 21:49 ]
troche sie po zmienialo od ostatnich zdjec wiec wrzucam fotki "na czasie"
a zmienialo sie mianowicie:
- zderzak od wersji usa
- lampy tyl led red white
- i felgi 18" (:D)
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
nastepnym krokiem bedzie malowanko dokladek w kolor - kupilem listwy drzwiowe od allroada na prawa strone i nie moge znales na lewa
i brakuje listwy na klape - mam nadizeje ze z nie dlugim czasie zagosci na swoim miejscu

na poczatku chcialem go wymienic na normalny ale stwierdzilem ze zaryzykuje bo podoba mi sie ta dolna dokladka...
rozmawialem dzisiaj z lakiernikiem to mowil ze moze do konca tygodnia skonczy - nie moge sie doczekac
![;] ;]](https://a6klub.pl/images/smilies/krzywy.gif)
[ Dodano: 2009-07-31, 21:49 ]
troche sie po zmienialo od ostatnich zdjec wiec wrzucam fotki "na czasie"
a zmienialo sie mianowicie:
- zderzak od wersji usa
- lampy tyl led red white
- i felgi 18" (:D)
nastepnym krokiem bedzie malowanko dokladek w kolor - kupilem listwy drzwiowe od allroada na prawa strone i nie moge znales na lewa

i brakuje listwy na klape - mam nadizeje ze z nie dlugim czasie zagosci na swoim miejscu

zapraszam do ogladania:
zapraszam do ogladania: