[A6 C5] LED, felgi 18"- new image mojej pieknej :>
mialem male problemy ze wstawieniem fotek, kilka razy ladowalo mi te same, ale juz opanowane  <kijem>

Gdy widze audice to kwice
a ocy mi swicol jak znice
NOWE FOTY!! lampy, felgi 18"
zapraszam do ogladania:
a6-c5-moja-pistacja-vt4386.htm
zapraszam do ogladania:
- Grzesiek991
- Forum Audi A6 / A7 
witam ponownie, nudzilo mi sie w domu wiec postanowilem zaktualizowac troszke temat i napisac co sie zmienilo
od kupna minely jakies dwa miechy i do tego czasu wymienilem: olej z filtrami na castrola 10w40, swiece bo sie okazalo ze dwie sa spalone a trzecia na wykonczeniu na beru, radyjko concerta l na concerta ll (na CD), juz leza w domu ale jeszcze nie zmienilem klamek wewnetrznych bo byly poprzecierane i mnie strasznie denerwuja
na dniach bede robil: oba przeguby, pompke sprzegla i czujnik hamulca
do wiosny musze kupic fele 18 z oponami a ponadto audiczka idzie do lakiernika bo jakis cycek na parkingu przeszlifowal mi blotnik a wtedy mam zamiar tez porobic kilka zaprawek bo rdza chce sie dobrac ( :shock: ) i pomalowac dokladki
jak chcecie to macie kilka pogladowych fotek ale niestety slabej jakosci:
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]() 

[ Dodano: 2009-04-24, 19:57 ]
no i stalo sie
gosc w fordzie transicie stuningowal mi dupe w audicy... do wymiany lampa, zderzak, klapa, blotnik... najgorzej ze przestawilo caly blotnik i doszedl do drzwi ze sie ciezej zamykaja, nie wiem jeszcze dokladnie jak plastiki w bagarzniku aleniektore zaczepy mogly sie pourywac
zalamka
[ Dodano: 2009-04-25, 18:12 ]
fotki z wczorajszego zajscia:
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()

od kupna minely jakies dwa miechy i do tego czasu wymienilem: olej z filtrami na castrola 10w40, swiece bo sie okazalo ze dwie sa spalone a trzecia na wykonczeniu na beru, radyjko concerta l na concerta ll (na CD), juz leza w domu ale jeszcze nie zmienilem klamek wewnetrznych bo byly poprzecierane i mnie strasznie denerwuja
na dniach bede robil: oba przeguby, pompke sprzegla i czujnik hamulca
do wiosny musze kupic fele 18 z oponami a ponadto audiczka idzie do lakiernika bo jakis cycek na parkingu przeszlifowal mi blotnik a wtedy mam zamiar tez porobic kilka zaprawek bo rdza chce sie dobrac ( :shock: ) i pomalowac dokladki
jak chcecie to macie kilka pogladowych fotek ale niestety slabej jakosci:

[ Dodano: 2009-04-24, 19:57 ]
no i stalo sie
gosc w fordzie transicie stuningowal mi dupe w audicy... do wymiany lampa, zderzak, klapa, blotnik... najgorzej ze przestawilo caly blotnik i doszedl do drzwi ze sie ciezej zamykaja, nie wiem jeszcze dokladnie jak plastiki w bagarzniku aleniektore zaczepy mogly sie pourywac
zalamka
[ Dodano: 2009-04-25, 18:12 ]
fotki z wczorajszego zajscia:

zapraszam do ogladania:
zapraszam do ogladania:
surowy, nie tylko ledy ale i dokladki w kolor  przynajmniej taki jest plan
 przynajmniej taki jest plan

przynajmniej taki jest plan
 przynajmniej taki jest planGdy widze audice to kwice
zapraszam do ogladania:
zapraszam do ogladania:
w poniedzialek umowilem sie z gosciem co wycenia, i nie ukrywam ze licze na wmiare konkretna sumke

zapraszam do ogladania:
zapraszam do ogladania:
- 

Qris
witam, chcialem poinformowac ze audiczka jeszczce stoi u lakiernika, ale wyglada juz coraz lepiej, jednak nie kupowalem cwiartki bo lakiernik stwierdzil ze niema sensu wycinac i wspawywac nowego elementu - bardzo ladnie to wyklepal - nawet zdjecia zrobilem ale nie mam przy sobie kabla zeby je zaladowac na kompa ![;] ;]](https://a6klub.pl/images/smilies/krzywy.gif)
niestety moje kochanie postoi jeszcze chwile bo bedzie robiony jeszcze przedni blotnik i kilka pierdolek, ale chce zrobic autko na tip-top
p.s. zastanawialem sie co za zderzak kupilem bo jest troche inny niz moj stary i dopiero dzisiaj sie zorientowalem jak zostal zalozony na auto, ciekawe czy sie odrazu zorientujecie co to jak wrzuce zdjecia, pzdr
[ Dodano: 2009-06-03, 19:05 ]
obiecane foty:
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()

![;] ;]](https://a6klub.pl/images/smilies/krzywy.gif)
niestety moje kochanie postoi jeszcze chwile bo bedzie robiony jeszcze przedni blotnik i kilka pierdolek, ale chce zrobic autko na tip-top
p.s. zastanawialem sie co za zderzak kupilem bo jest troche inny niz moj stary i dopiero dzisiaj sie zorientowalem jak zostal zalozony na auto, ciekawe czy sie odrazu zorientujecie co to jak wrzuce zdjecia, pzdr
[ Dodano: 2009-06-03, 19:05 ]
obiecane foty:

zapraszam do ogladania:
zapraszam do ogladania:
- stasiuszef
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
- piterrr A6
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Piotr
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.9TDI AWX 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
tak myslalem ze mozecie nie zgadnac  zderzak jest od amerykanca...
 zderzak jest od amerykanca...
na poczatku chcialem go wymienic na normalny ale stwierdzilem ze zaryzykuje bo podoba mi sie ta dolna dokladka...
rozmawialem dzisiaj z lakiernikiem to mowil ze moze do konca tygodnia skonczy - nie moge sie doczekac![;] ;]](https://a6klub.pl/images/smilies/krzywy.gif) 

[ Dodano: 2009-07-31, 21:49 ]
troche sie po zmienialo od ostatnich zdjec wiec wrzucam fotki "na czasie"
a zmienialo sie mianowicie:
- zderzak od wersji usa
- lampy tyl led red white
- i felgi 18" (:D)
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
nastepnym krokiem bedzie malowanko dokladek w kolor - kupilem listwy drzwiowe od allroada na prawa strone i nie moge znales na lewa
i brakuje listwy na klape - mam nadizeje ze z nie dlugim czasie zagosci na swoim miejscu

zderzak jest od amerykanca...
 zderzak jest od amerykanca...na poczatku chcialem go wymienic na normalny ale stwierdzilem ze zaryzykuje bo podoba mi sie ta dolna dokladka...
rozmawialem dzisiaj z lakiernikiem to mowil ze moze do konca tygodnia skonczy - nie moge sie doczekac
![;] ;]](https://a6klub.pl/images/smilies/krzywy.gif) 
 [ Dodano: 2009-07-31, 21:49 ]
troche sie po zmienialo od ostatnich zdjec wiec wrzucam fotki "na czasie"
a zmienialo sie mianowicie:
- zderzak od wersji usa
- lampy tyl led red white
- i felgi 18" (:D)

nastepnym krokiem bedzie malowanko dokladek w kolor - kupilem listwy drzwiowe od allroada na prawa strone i nie moge znales na lewa

i brakuje listwy na klape - mam nadizeje ze z nie dlugim czasie zagosci na swoim miejscu

zapraszam do ogladania:
zapraszam do ogladania:
- 

Qris

Uderzenie mocne, ale `na szczescie` nie złamał się słupek tylniego błotnika. Niestety trzeba się liczyc ze stratami przy codziennej jeździe... odremontujesz
 Uderzenie mocne, ale `na szczescie` nie złamał się słupek tylniego błotnika. Niestety trzeba się liczyc ze stratami przy codziennej jeździe... odremontujesz

(((((((((((((((((((((((((
(((((((((((((((((((((((((