(3city)moze spotkanko co wy na to
goly191,są takie momenty w życiu kiedy trzeba poprostu zamilczeć,nawet gdyby to było wbrew własnym przekonaniom.Czego i Tobie życzę.Nie działasz emocjonalnie jeśli chodzi o tą tragedię ale inni tak...Daj im do tego prawo.goly191 pisze:kto coś takiego proponował, bo nie zauważyłemma_pok pisze:goly191 i Merc, jak chcecie sobie zrobic spot z grillem w ta soboteten temat, z tego co widzę dotyczy Trójmiasta, bo z tego miejsca głównie spotykają się tam ludziema_pok pisze:nie interesuje mnie ze ciagniety jest drugi watek. ten watek jest glownym dla pomorza
no i znaczniej porządniej wygląda ten wątek
ostatnia-droga-naszego-kolegi-roberta-b ... t38739.htm
gdzie grono ludzi składa kondolencje, co chyba zresztą widać
bo niby, ile ludzi z forum wie, że w jakimś wątku dotyczącym 3city toczy się rozmowa na temat tej tragedii
Pozdrawiam.
- ma_pok
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marek
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 1999
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI BDH 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
koledzy ktorzy jada na pogrzeb od strony leborka, wejherowa i gdyni to o godz 11 na stacji SHELL na wylocie z leborka w strone slupska.
msza o 8 rano jest dla najblizszej rodziny wiec jedziemy prosto na pogrzeb
[ Dodano: 2011-09-17, 10:25 ]
spotkanie ok godz 12 na STATOIL na ul. Gdanskiej w slupsku i jedziemy razem na cmentarz
msza o 8 rano jest dla najblizszej rodziny wiec jedziemy prosto na pogrzeb
[ Dodano: 2011-09-17, 10:25 ]
spotkanie ok godz 12 na STATOIL na ul. Gdanskiej w slupsku i jedziemy razem na cmentarz
- goly191
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 Forum
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 2001
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Merc pisze: zapisuje się na następny...
absajler pisze:Myślę że tradycyjnie na 18 było by ok
mr.Pit pisze:18 na 100% bede
Spot odbędzie się dziś na Gdynia Skwer przy Oceanarium (na końcu Skweru)kubak75 pisze:To co Panowie dziś o 17 czy 18 przy oceanarium??
godzina 17.30 - 18.00
Wszystkich zapraszamy
Panowie wiem że to Wasz temat, aczkolwiek klubowicz ze śląska potrzebuje małej pomocy....
Otóż kupiłem sobie na allegro Nintendo WII od pewnego Pana z Gdańska, który od momentu wpłaty przeze mnie pieniążków ciągle " jutro wysyła " konsolę... no i tak sobie już trochę na nią czekam i pan już nawet nie raczy ma maila odpisać a nr tel na allegro fikcyjny....
Więc wg. prawa ma jeszcze tydzień żeby mi to dostarczyć aczkolwiek wątpię że to zrobi, może ktoś byłby tak uczynny ( stawiam dobrą wódkę) aby podjechać i poprostu zapytać czy i kiedy ma zamiar wysłać tą konsolę, bo maver na śląsku się niecierpliwi.....
Jak ktoś byłby w stanie pomóc to zapraszam na PW
Otóż kupiłem sobie na allegro Nintendo WII od pewnego Pana z Gdańska, który od momentu wpłaty przeze mnie pieniążków ciągle " jutro wysyła " konsolę... no i tak sobie już trochę na nią czekam i pan już nawet nie raczy ma maila odpisać a nr tel na allegro fikcyjny....
Więc wg. prawa ma jeszcze tydzień żeby mi to dostarczyć aczkolwiek wątpię że to zrobi, może ktoś byłby tak uczynny ( stawiam dobrą wódkę) aby podjechać i poprostu zapytać czy i kiedy ma zamiar wysłać tą konsolę, bo maver na śląsku się niecierpliwi.....
Jak ktoś byłby w stanie pomóc to zapraszam na PW