wreszcie moge sie nią pochwalic w sumie niechce już w niej nic zmieniać oprócz felg które nie są najpiękniejsze myśle że na wiosne jakieś 18stki typu S-LINE i tak juz zostanie Jesli chodzi o mój nabytek to jest średni motor 2.4 V6 z instalacją sekwencyjną BRC AUTOMAT+TIPTRONIC jest pełna elektryka, 6 x AIR BAG,ABS,ESP,WEBASTO,TEMPOMAT,NAWIGACJA RNS-D,TV,DVD fotele są pompowane,PEŁNY FIS jest PARKTRONIC niema w sumie skóry ale nawet niechciałem oświetlenie w środku LED BIAŁY a reszta wyposażenia to już chyba standart. Są ciemne szyby i dodatkowo rolety z tyłu na tylnej szybie jest nawet elektryczna przebieg ma 310tyś ale jak na ten rocznik to i tak jest zadbany kupiłem je w niemczech od jakiegos polityka:) widać że dbał o nią......
Ostatnio zmieniony 16 lut 2014, 10:31 przez karol_srem, łącznie zmieniany 2 razy.
Powitać. Jak wstawisz większą fele, to i gleba by się zdała. Dodatkowo dokładki w kolor dodadzą jej uroku. A i gril z czarną ramką by nie zaszkodził. O i jeszcze jedno, napisz coś więcej o swoim nabytku. Szerokości!
o jakich dodatkach piszesz bo w sumie niewiem czy jakieś są dla a6 c5 jesli chodzi o mój nabytek to jest średni motor 2.4 V6 z instalacją sekwencyjną BRC AUTOMAT+TIPTRONIC jest pełna elektryka, 6 x AIR BAG,ABS,ESP,WEBASTO,TEMPOMAT,NAWIGACJA RNS-D,TV,DVD fotele są pompowane,PEŁNY FIS jest PARKTRONIC niema w sumie skóry ale nawet niechciałem oświetlenie w środku LED BIAŁY a reszta wyposażenia to już chyba standart. Są ciemne szyby i dodatkowo rolety z tyłu na tylnej szybie jest elektryczna roleta:) przebieg ma 310tyś ale jak na ten rocznik to i tak jest zadbany kupiłem je w niemczech od jakiegos polityka:) widać że dbał o nią......
Ostatnio zmieniony 16 lut 2014, 10:25 przez karol_srem, łącznie zmieniany 2 razy.
mysle że jesli progi i listwy na dzrwiach w kolor zrobic to i odrazu doły tych zderzaków też prawda o tych dokładkach nawet pomyśle ale to wszystko na wiosne przy zmianie felg
tak szybki przyciemniałem w profesjonalnej firmie tył mam przyciemniony w 90% a przód w 60% dzis porobie fotki środka to wstawie bo wczoraj miałem faceta który prał mi calutkie auto bo już też była pora na to..... teraz wyglada w środku jak nowe także popołudniu będą foteczki
tzn z przyciemnieniem to jest tak..... tył jest zrobiony na 90% czyli ma 10% przepuszczalności światła a przód jest na 60% czyli ma 40% przepuszczalności na tył mam wystawiony certyfikat taki dokumencik fajny ale przód mam juz zrobiony na własne ryzyko ogólnie tu w ÂŚremie nic mi nie grozi Policja ogólnie zna tą firme która to zakłada i mam spokój ale gdzieśw terenie to czasami moge sie dowodu pozbyć hehe jesli chodzi zaś o pranie to dziś jak już wszystko mam suchutkie to faktycznie pranie czyni cuda auto wyglada w środku jako nowe wieżcie mi...... a to fotki środka
Autko bardzo ladne chociaz osobiscie wole kombi Jak to jest z tym praniem jak ktos ma skore w srodku co ? Bo u mnie troszke smierdzi fajkami niby czysciłem wszystko a dalej czuc Poprzedni włascicie tyle palił ze jak kupiłem samochód i jecham do domu to myslałem ze zygne tak smierdziało Pozdrawiam
Dionizy, to jest po prostu na zasadzie takiej ze mamy odkurzas ktory pierze jest dysza ktora ci pryska pianą i zbiera :D ty szorujesz a potem to odkurzasz i on wyciaga tą wode z materiału Skóre tez można prać ÂŻebys mieszkał blisko Białego zrobił bym tobie takie pranie