moje skromniutkie AUDI :)
-
- Forum Audi A6 / A7
moje skromniutkie AUDI :)
wreszcie moge sie nią pochwalic w sumie niechce już w niej nic zmieniać oprócz felg które nie są najpiękniejsze myśle że na wiosne jakieś 18stki typu S-LINE i tak juz zostanie Jesli chodzi o mój nabytek to jest średni motor 2.4 V6 z instalacją sekwencyjną BRC AUTOMAT+TIPTRONIC jest pełna elektryka, 6 x AIR BAG,ABS,ESP,WEBASTO,TEMPOMAT,NAWIGACJA RNS-D,TV,DVD fotele są pompowane,PEŁNY FIS jest PARKTRONIC niema w sumie skóry ale nawet niechciałem oświetlenie w środku LED BIAŁY a reszta wyposażenia to już chyba standart. Są ciemne szyby i dodatkowo rolety z tyłu na tylnej szybie jest nawet elektryczna przebieg ma 310tyś ale jak na ten rocznik to i tak jest zadbany kupiłem je w niemczech od jakiegos polityka:) widać że dbał o nią......
Ostatnio zmieniony 16 lut 2014, 10:31 przez karol_srem, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi A6 / A7
o jakich dodatkach piszesz bo w sumie niewiem czy jakieś są dla a6 c5 jesli chodzi o mój nabytek to jest średni motor 2.4 V6 z instalacją sekwencyjną BRC AUTOMAT+TIPTRONIC jest pełna elektryka, 6 x AIR BAG,ABS,ESP,WEBASTO,TEMPOMAT,NAWIGACJA RNS-D,TV,DVD fotele są pompowane,PEŁNY FIS jest PARKTRONIC niema w sumie skóry ale nawet niechciałem oświetlenie w środku LED BIAŁY a reszta wyposażenia to już chyba standart. Są ciemne szyby i dodatkowo rolety z tyłu na tylnej szybie jest elektryczna roleta:) przebieg ma 310tyś ale jak na ten rocznik to i tak jest zadbany kupiłem je w niemczech od jakiegos polityka:) widać że dbał o nią......
Ostatnio zmieniony 16 lut 2014, 10:25 przez karol_srem, łącznie zmieniany 2 razy.
- Wujek-West
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 1998
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.3 133KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Wujek-West
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Wujek-West
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
tzn z przyciemnieniem to jest tak..... tył jest zrobiony na 90% czyli ma 10% przepuszczalności światła a przód jest na 60% czyli ma 40% przepuszczalności na tył mam wystawiony certyfikat taki dokumencik fajny ale przód mam juz zrobiony na własne ryzyko ogólnie tu w ÂŚremie nic mi nie grozi Policja ogólnie zna tą firme która to zakłada i mam spokój ale gdzieśw terenie to czasami moge sie dowodu pozbyć hehe jesli chodzi zaś o pranie to dziś jak już wszystko mam suchutkie to faktycznie pranie czyni cuda auto wyglada w środku jako nowe wieżcie mi...... a to fotki środka