Takie fotele były w S3, S4,RS4 i w C5lady monia pisze: A fotele tego typu były montowane tylko w c5 i rs4 b5

Fotela są kosa..zazdroszczę bo jeździ się w nich świetnie

Jestem pozerem, fanem operacji tuning - raczej Ty nim jesteś, ja tylko wyraziłem swoja opinię, nie podoba mi się i tyle, oraz zadałem ci konkretne pytanie, co z resztą - bo na silniku się jazda nie kończysebastian855 pisze:Jak dla mnie to Ty jesteś zwykłym pozerem, który naczytał się w necie, albo naoglądał operacji tuning i myślisz że zabłyśniesz.Zagór pisze:Co mam i czym jeżdżę, to akurat doskonale wiem, wiem też że jestem meega tuningowcem a jeżdzę seryjnym autem, bo lubię jak auto jeździ, a nie wylgąda jakby miało jeździć
Auta pewnie nawet nie masz,a jak masz to się go wstydzisz pokazać,
bo z Twoimi zapędami do przechwałek napewno byś pokazał.![]()
Czyli tak jak podejrzewałem , nasłuchałeś się i teraz chcesz błyszczeć.Zagór pisze:Proponuję się już nie zajmować moim pojęciem o tuningu, robię zawodowo w innej branży, a że mam stały kontakt z ludźmi z motosportu, to i coś wiem. Nie wynika to z moich doświadczeń, ale z doświadczeń ludzi, którzy budują od podstaw bardzo fajne projekty, więc chętnie słucham wszystkiego o czym mówią
I tu właśnie twój problem, bo ja nie robię auta na tor tylko do codziennej jazdy,Zagór pisze:Panie Wujek-West - Eibach to firma jeśli chodzi o zawieszenia, ale nie mów mi że wolałbyś taki zawias jak w opisywanym aucie, gdzie poza kreceniem śrubą od wysokości nie ma nic, niż PSS-9, gdzie mnogość regulacji pozwala na wystrojenie takiego zawiasu takie, że auto nie tylko wygląda, ale tor robi w np. 5 sek. mniej
Ten dwu tonowy potwór to rozumiem odnosi się również do każdego s6?Zagór pisze:Jakby ktoś miał pytanie dlaczego - dlatego, że to auto będzie potem poruszało się po publicznych drogach, po których również ja jeżdżę, i nie chcę spotkać 2tonowego potwora, który nie jest w stanie skręcić, bądź się zatrzymać.