[Audi A6 C5] woda na rolecie
[Audi A6 C5] woda na rolecie
Dzisiaj po duzym deszczu rano otwieram bagaznik a tam woda na rolecie - jeziorko srednicy 25cm. Wszystkie uszczelki suche,podsufitka takze. Co smieszne za 5 min bylem na myjni i nic nie nalecialo. Czy to mozliwe ze woda tak poleciala jak otworzylem klape?
- Wujek-West
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.3 133KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
- Mariusz-MN
- Forum Audi A6 / A7
- Wujek-West
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Czyli cb odpada
Wiec cza pomyśleć bo jest to mocno niespotykany problem i bardzo dziwny jak mogła sie tam woda przedostać
Jakieś małe dzieci masz które lubia sie lac woda itp?? może klapa była otwarta przy deszcze przez jakąś chwile i naleciało i nie zwróciłeś uwagi??
szczeze nigdy sie nie spotkałem z takim problemem
napewno prube wody konkretna cza zrobić
Wiec cza pomyśleć bo jest to mocno niespotykany problem i bardzo dziwny jak mogła sie tam woda przedostać
Jakieś małe dzieci masz które lubia sie lac woda itp?? może klapa była otwarta przy deszcze przez jakąś chwile i naleciało i nie zwróciłeś uwagi??
szczeze nigdy sie nie spotkałem z takim problemem
napewno prube wody konkretna cza zrobić
Tylko słaba Polska boi się silnego Śląska
Nie mam dzieci ani cb hehe
proba byla bylem zaraz po incydencie na myjni ! sucho. wydaje mi sie ze polalo sie jak otworzylem klape i polecialo z niej bo bylo to po duzym deszczu. nie mam za bardzo gdzie zrobic proby wody gdyz nie posiadam ogrodu ani szlachu 

Jak wygląda zapchany DPF? Przeczytaj w tym temacie a6-c7-diesel/wypalanie-dpf-a-gaszenie-s ... 94209.html
- Wujek-West
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Problem rozwiazany.
Winny byl trzeci stop przez ktory dostawala sie woda i lecialo na roletke. Dodatkowo nie palily sie trzy diody oraz zaczela palic sie kontrolka zarowki stopu na desce - po tym doszedlem co i jak. Wymiana bardzo prosta,dwie srubki. Lampa w serwisie 60euro w Polsce koszta podobne.
Winny byl trzeci stop przez ktory dostawala sie woda i lecialo na roletke. Dodatkowo nie palily sie trzy diody oraz zaczela palic sie kontrolka zarowki stopu na desce - po tym doszedlem co i jak. Wymiana bardzo prosta,dwie srubki. Lampa w serwisie 60euro w Polsce koszta podobne.
Jak wygląda zapchany DPF? Przeczytaj w tym temacie a6-c7-diesel/wypalanie-dpf-a-gaszenie-s ... 94209.html